Zoekresultaat 1 - 4 van 4 resultaten

 • Erkenning en gezag

  Bent u niet getrouwd en heeft u geen geregistreerd partnerschap? Dan heeft uw kind bij de geboorte alleen een moeder. Als u de vader of duomoeder wilt zijn, dan moet u het kind erkennen. Bij voorkeur voor de 24ste week van de zwangerschap. Maak hiervoor een afspraak.

 • Noodopvang evenementenhal Venray

  Na een dringende oproep van de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid en de Commissaris van de Koning in Limburg, heeft Burgemeester Michiel Uitdehaag besloten de evenementenhal in Oostrum weer in te laten richten als noodopvangvoorziening vanwege de opvangcrisis. In de evenementenhal komen maximaal 350 asielzoekers. De noodopvang in de evenementenhal wordt in eerste instantie voor twee jaar geopend, met mogelijkheid tot verlenging.

 • Mantelzorgwoning

  Als mantelzorger kunt u wonen bij degene voor wie u zorgt. Andersom kan ook. Hiervoor kunt u de woning verbouwen, iets nieuws bouwen of een tijdelijk woongedeelte plaatsen. Voor nu of voor later.

 • Milieustation

  Bij het milieustation kunt u verschillende soorten afval en grondstoffen inleveren op vertoon van uw afvalpas. Sorteer uw afval van tevoren, dat voorkomt lange wachtrijen. Gooi het afval en grondstoffen gescheiden in de containers. Dat zorgt ervoor dat het afval nog gerecycled kan worden.