Zoekresultaat 1 - 10 van 47 resultaten

 • Rijbewijs

  U vraagt een nieuw rijbewijs persoonlijk aan in het stadskantoor. Maak hiervoor een afspraak. Na ongeveer een week kunt u uw rijbewijs afhalen.

 • Inkomenstoeslag

  Heeft u een laag inkomen en heeft u geen uitzicht op een hoger inkomen? Dan kun u een inkomenstoeslag aanvragen.

 • Onderhoud openbaar groen en onkruidbestrijding

  Een aannemer onderhoudt het openbaar groen en bestrijdt onkruid in onze gemeente. Dit gebeurt alleen als dat nodig is. De aannemer werkt zonder chemische middelen. Klachten over openbaar groen of onkruid mag u aan ons melden.

 • Bijstandsuitkering

  Heeft u te weinig geld om rond te komen en kunt u zelf niet genoeg verdienen? Kijk hier of u bijstand kunt aanvragen en hoe dat gaat. Met een bijstandsuitkering kunt u noodzakelijke kosten betalen, zoals de huur en eten.

 • Trouwen of geregistreerd partnerschap

  In enkele gevallen dient u na het doen van de melding nog extra documenten aan te leveren. Houdt er rekening mee dat het proces hierdoor langer kan duren.

 • Terrasvergunning

  Als u bij uw horecabedrijf een terras wilt maken, heeft u een vergunning nodig.

 • Object plaatsen op openbare gemeentegrond

  Als u tijdelijke bouwobjecten op de weg of de stoep wilt plaatsen, heeft u daarvoor een vergunning nodig. Het gaat dan om verplaatsbaar materiaal en/of materieel voor bouw-, sloop- en onderhoudswerkzaamheden.

 • Leerlingenvervoer

  Kan uw kind niet zelfstandig naar school reizen vanwege een beperking of de afstand van de school? Dan heeft uw kind mogelijk recht op een voorziening leerlingenvervoer. Start de aanvraag via de knop of bekijk de voorwaarden.

 • Parkeren voor bezoekers RCG Proteion

  Woont u in de zorginstelling RCG Proteion, Pollartstraat 6 t/m 152? En wilt u uw bezoek tegen een gereduceerd parkeertarief laten parkeren? Dan kunt u onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor een zorginstellingsbezoekersvergunning. Met deze vergunning krijgt u per kalenderjaar maximaal 12.000 minuten (200 uur) aan parkeerrechten waarmee u uw bezoek kunt laten parkeren.

 • Informatiepunt Digitale Overheid

  Tegenwoordig kunt u steeds meer zaken regelen via internet. Ook het contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken of kent u iemand die hulp nodig heeft? Kom dan bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheek. Zij denken met u mee en geven informatie zodat u verder kunt. Zij kunnen ook een afspraak voor u maken met een organisatie die u verder helpt.