Zoekresultaat 1 - 10 van 213 resultaten

 • Vroegsignalering

  Vroegsignalering betekent dat we zo snel mogelijk willen helpen bij betaalproblemen. Hoe sneller wij dit weten, hoe kleiner de achterstand meestal is.

 • Hulp naar werk voor jongeren tussen de 18 en 27 jaar

  Is naar school gaan of werk vinden lastig voor je? Heb je niet genoeg geld om voor jezelf te kunnen zorgen? Ben je tussen de 18 en 27 jaar en kom je er alleen niet meer uit? Dan helpen we jou graag. Samen bespreken we wat jij kunt doen om aan je toekomst te werken. We luisteren naar je en kunnen je steunen bij het maken van keuzes. Jouw talenten staan hierbij voorop.

 • Waterrecreatie

  Waterrecreatie is een van onze speerpunten op het gebied van recreatie en toerisme.

 • Gehandicaptenparkeerkaart

  Met een gehandicaptenparkeerkaart kunt u parkeren op de gehandicaptenparkeerplaatsen in Nederland en de meeste Europese landen. U moet zich wel houden aan de lokale parkeerregels.

 • Regelen van begrafenis

  Het aanvragen van een begrafenis op één van de gemeentelijke begraafplaatsen in Hollands Kroon gaat digitaal. De uitvaartondernemer regelt dit voor u. Om online aangifte van begraven te doen heeft de (uitvaart)ondernemer eHerkenning nodig. Heeft hij/zij dit niet, of wilt u persoonlijk de begrafenis regelen neem dan contact op met team Begraven.

 • Organisaties basisvoorzieningen zorg

  Wij hebben allerlei basisvoorzieningen die gratis en direct toegankelijk zijn voor iedereen. Denk aan de inzet van vrijwillige GGZ-maatjes, huisbezoeken aan ouderen, opvoedspreekuren, schoolmaatschappelijk werk en ondersteuning van de mantelzorg.

 • Wat zit er in het restafval in Hollands Kroon?

  Wij scheiden ons afval en dat doen we steeds beter. Toch zien we dat er in het restafval nog steeds veel materialen zitten die hier niet in thuishoren. Denk aan gft en etensresten, plastic verpakkingen, blik en drinkpakken, papier en textiel.

 • Aanvraag omgevingsvergunning uitweg

  Een uitweg, ook wel uitrit, inrit of oprit genoemd, is een aansluiting vanuit een perceel op de openbare weg.

 • Verblijfsrecreatie

  Verblijfsrecreatie of toeristisch overnachten in Hollands Kroon is mogelijk bij verschillende aanbieders. Staat uw onderneming niet in de database van Bezoek Hollands Kroon of Holland Boven Amsterdam, of heeft u een wijziging? Ga dan naar de website van Bezoek Hollands Kroon.

 • Adresonderzoek

  Staat er iemand ingeschreven op uw adres die er niet meer woont? Dan kunt u de gemeente vragen om een adresonderzoek te doen.