Zoekresultaat 1 - 10 van 56 resultaten

 • Ondernemen in gemeente Sint-Michielsgestel

  De gemeente Sint-Michielsgestel is volop in ontwikkeling. Ondernemers spelen hierin een belangrijke rol. We zijn jou als ondernemer graag van dienst in het waarmaken van je ambities met laagdrempelige producten en diensten. En met het tot stand brengen van interessante verbindingen tussen sectoren als ICT, logistiek, Agrifood, retail en bouw.

 • Inrit of uitrit maken of veranderen

  Het maken of veranderen van een inrit of uitrit kan gevolgen hebben voor de omgeving. Voor het maken of veranderen van jouw inrit moet je een vergunning aanvragen.

 • Privacyverklaring

  De gemeente Sint-Michielsgestel verwerkt jouw persoonsgegevens in de meeste gevallen voor de uitvoering van wettelijke of publiekrechtelijke taken. Daarbij verwerken wij jouw persoonsgegevens, omdat je gebruik maakt van één van onze diensten of omdat je deze gegevens aan ons hebt verstrekt.

 • Informatie voor kiezers uit een ander EU-land

  Op donderdag 6 juni 2024 is de verkiezing voor de leden van het Europees Parlement. Je kunt stemmen als je de Nederlandse nationaliteit hebt of de nationaliteit van een ander EU-land. Heb je de nationaliteit van een ander land uit de Europese Unie? Dan kun je stemmen via een registratieformulier. Registreren kon uiterlijk 23 april 2024.

 • Ledensubsidie

  Heb je eind vorig jaar een bericht van ons ontvangen dat je recht hebt op subsidie op basis van het aantal leden? Dan kun je het aantal actieve leden per 1 januari 2024 aan ons doorgeven met het formulier Doorgeven ledenaantal verenigingen.

 • Energiebesparingsplicht

  Regels die bedrijven verplichten om energie te besparen, staan in het Activiteitenbesluit milieubeheer. Je kunt hieraan voldoen door jouw energiebehoefte aan te passen, energiezuinige technieken toe te passen en hernieuwbare energiebronnen te gebruiken.

 • Regel het online

  Steeds meer zaken kun je makkelijk en snel online regelen. Loop je ergens tegenaan? Laat het ons weten. Wij helpen je graag!

 • Bladinzameling

  Op deze pagina lees je meer over het opruimen van herfstblad en het plaatsen van bladkorven.

 • Reisdocument voor vluchteling of vreemdeling

  Erkende vluchtelingen kunnen een reisdocument voor vluchtelingen aanvragen. Vreemdelingen met een geldige verblijfsvergunning kunnen een reisdocument voor vreemdelingen aanvragen. Je kunt met het vreemdelingenpaspoort of vluchtelingenpaspoort reizen naar alle landen, behalve naar jouw land van herkomst. 

 • Onroerende­zaak­belasting (OZB)

  De onroerendezaakbelasting (OZB) is een gemeentelijke belasting die je betaalt over de waarde van een onroerende zaak. Een onroerende zaak is bijvoorbeeld een woning, een garage, een bedrijfspand of (bouw)grond.