Zoekresultaat 1 - 10 van 73 resultaten

 • Individuele inkomenstoeslag

  Ben je 21 jaar of ouder, maar heb je nog geen recht op AOW? En leef je al 3 jaar of langer van een laag inkomen? Vraag dan Individuele Inkomenstoeslag aan.

 • Belasting betalen met automatische incasso

  Je kunt je belastingen in een keer betalen. Of je kunt met een automatische incasso in termijnen betalen. Het machtigen regel je via de digitale belastingbalie. Via de digitale belastingbalie kun je ook je rekeningnummer wijzigen. 

 • Afvalstoffen­heffing

  Met de afvalstoffenheffing betaal je mee aan de  kosten voor het ophalen en verwerken van huishoudelijk afval. De gemeente mag maximaal 100% van de kosten verhalen via de afvalstoffenheffing. Het bedrag vind je op de jaarlijkse aanslag gemeentelijke heffingen. Ben je het niet eens met de aanslag of kun je deze niet betalen? Maak dan bezwaar of vraag om kwijtschelding.

 • Meewerkend boxtel

  Met ons merk 'meewerkend boxtel' onderstrepen we onze rol, die we als gemeente willen pakken. Ondersteunend, faciliterend, dicht bij de inwoners en ondernemers. Wij werken graag mee.

 • Afval

  Via deze pagina lees je meer over afvalinzameling in onze gemeente.

 • Slopen en asbest verwijderen

  Wil je een woning, schuur of bedrijfsgebouw verbouwen of slopen? En is dit bouwwerk gebouwd voor 1994? Dan is de kans groot dat je asbest tegenkomt. Asbest levert grote risico's op voor de gezondheid. Zolang asbest vastzit in ander materiaal hoeft het niet gevaarlijk te zijn. Het wordt een risico voor de gezondheid als de asbestvezels vrijkomen en je de vezels inademt. Bijvoorbeeld bij sloop- en verbouwwerkzaamheden.

 • Grof huisvuil op laten halen

  Heb je afval dat te groot en/of te zwaar is om in de container te stoppen? Dit noemen we grof huisvuil. Denk daarbij aan oude meubels of vloerbedekking. 

 • Gecombineerde achternaam kind kiezen

  Bij de geboorte krijgt het kind de achternaam van de vader of (duo)moeder. Vanaf 1 januari 2024 mogen ouders ook een gecombineerde achternaam kiezen voor hun kind. Wil je een gecombineerde achternaam doorgeven? Dan kun je hiervoor een afspraak maken.

 • Oplaadpalen elektrische auto

  Heb je een elektrische auto, maar geen eigen parkeerplaats? Dan kun je een openbare laadpaal voor in jouw straat aanvragen.

 • Langer zelfstandig wonen

  Moet jij jouw woning aanpassen zodat je (langer) zelfstandig in jouw eigen huis kunt wonen? Heb je bijvoorbeeld een traplift of een aangepaste badkamer nodig? Wij zoeken samen met jou naar een oplossing. In sommige gevallen krijg je een financiële bijdrage voor de kosten.