Zoekresultaat 1 - 8 van 8 resultaten

 • Individuele inkomenstoeslag

  Heeft u al langere tijd een laag inkomen en verwacht u hierin geen verbetering? Dan kunt u misschien een aanvulling krijgen. De individuele inkomenstoeslag (iit) is een bijdrage die één keer in de 12 maanden kan worden toegekend. Aanvraagformulier individuele inkomenstoeslag

 • Publicatie ambtshalve uitgeschreven personen

  De gemeente Stede Broec publiceert de gegevens van inwoners die worden uitgeschreven uit de basisregistratie personen omdat zij met onbekende bestemming zijn vertrokken. Vertrokken naar onbekende bestemming Uit onderzoek van de afdeling Dienstverlening is gebleken dat onderstaande persoon/personen niet woonachtig is/zijn op het adres waar hij/zij in de Basisregistratie Personen (BRP) staat/staan ingeschreven. Het college van burgemeester en wethouders van…

 • Accountmanager

  Uw accountmanager is: Bianca SchaapE-mail: bianca.schaap@sed-wf.nlTel: 0228 53 4821

 • Meedoen-regeling

  Doel van de Meedoen-regeling is om ervoor te zorgen dat minima kunnen deelnemen aan sociaal-culturele activiteiten en de maatschappij.

 • Zorgen om een ander, sociale meldpunten

  U maakt zich zorgen om iemand in uw omgeving of heeft een ‘niet-pluis-gevoel’. Bijvoorbeeld omdat diegene niet goed voor zichzelf of voor zijn of haar familie zorgt. U ziet, hoort of ruikt onraad? Herkent u dit?

 • Kindpakket

  Doel van het Kindpakket is dat kinderen mee kunnen doen aan sociale, educatieve en culturele activiteiten. De volgende kosten kunnen worden aangevraagd: contributie voor vereniging (sport, muziek of cultuur) sportattributen/kleding zwemlessen A diploma schoolactiviteiten schoolkosten Vraag Kindpakket aan Zie hieronder bij 'Hoe vraag ik het kindpakket aan?' welke gegevens u bij de hand moet houden.

 • Individuele studietoeslag

  Bent u student en kunt u door een medische beperking structureel niet bijverdienen naast uw studie? Misschien kunt u dan een studietoeslag krijgen.

 • Wegwerkzaamheden en afsluitingen

  Voor de komende periode zijn de volgende afsluitingen van toepassing.