Zoekresultaat 1 - 10 van 256 resultaten

 • Request a photo in relation to a fine

  Have you received an administrative fine, a fine for a traffic offence, or a parking fine? You can request a photo. You can only request a photo if the offence is in your name. If the offence is not in your name, you cannot request a photo. Within 1 week you will receive a response and the photo (if available).

 • Projectsubsidie cultuur

  Culturele organisaties, professionele kunsten en crossovers Urban Sport & Culture kunnen subsidie voor projecten aanvragen.

 • Subsidie Toegepaste Technologie en Creativiteit

  De subsidie Toegepaste Technologie en Creativiteit (TTC) is voor activiteiten gericht op het toepassen van (creatieve) technologie in de praktijk, waarmee gewerkt wordt aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Dit wordt 'Tech for Good' genoemd. De subsidie TTC is onderdeel van een jaarprogramma. Als een aanvraag wordt goedgekeurd ontvangt men de subsidie en neemt men deel aan enkele activiteiten die gedurende het jaar worden georganiseerd. De activiteiten zijn gericht op kennisdeling, business development en leren van elkaar. Dit wordt in overleg met de groep verder ingevuld.

 • Hulp bij toeslagenaffaire

  De Belastingdienst is te streng geweest met het terugvragen van kinderopvangtoeslag. Dit staat bekend als de ‘toeslagenaffaire’. Bent u een gedupeerde van de toeslagenaffaire? Dan komt u in aanmerking voor de herstelregeling van de Belastingdienst. De gemeente kan u helpen, als u meer hulp nodig heeft.

 • Address investigation

  If you believe that someone is registered to your address but does not live there, you can request an address investigation. This is requested online using DigiD. The council checks whether the data in the Personal Records Database (BRP) are correct.

 • Beheerder wijzigen in uw vergunning autoverhuurbedrijf

  Als er binnen uw autoverhuurbedrijf een andere beheerder komt, moet u bij de gemeente een wijziging aanvragen van uw bestaande vergunning. Bij goedkeuring ontvangt u een nieuwe vergunning. Voeg bij de aanvraag arbeidscontracten en kopieën van de identiteitsbewijzen van alle bestuurders en beheerders.

 • Exemption for driving into the city centre pedestrian zone

  To drive into the city centre pedestrian zone outside fixed loading and unloading times you need an exemption. The exemption is linked to the car's number plate and you apply for this in P-loket.

 • Schadeclaim indienen

  U kunt de gemeente aansprakelijk stellen als u schade heeft geleden waarvoor de gemeente verantwoordelijk is. Voor het indienen van een schadeclaim gebruikt u het formulier.

 • Exploitatievergunning Horeca

  Voor horeca zonder alcohol heeft u in sommige straten van Breda een exploitatievergunning nodig. Deze vergunning vraagt u aan bij de gemeente.

 • Zienswijze ruimtelijk plan indienen

  Wilt u reageren op een besluit op een ruimtelijk plan dat de gemeente nog moet nemen? In bepaalde gevallen kunt u dan een zienswijze indienen.