Zoekresultaat 91 - 97 van 97 resultaten

 • Burgerservicenummer (BSN)

  Het burgerservicenummer (BSN) is een uniek persoonsnummer. Alle overheidsinstellingen in Nederland gebruiken het BSN als persoonsnummer. Het BSN bestaat altijd uit 9 cijfers. Het eerste cijfer van het BSN kan een 0 zijn. U krijgt een burgerservicenummer van de gemeente bij inschrijving in de Basisregistratie Personen (BRP). Meer informatie over het BSN vindt u via de website Rijksoverheid.

 • Vacatures

  Zaanstad groeit. Groeit u mee? Zaanstad groeit snel. Naar verwachting groeit onze stad in 2040 naar meer dan 200.000 inwoners. Die groei biedt kansen voor de stad, maar ook kansen voor u! Om de ambities voor de toekomst te kunnen realiseren zijn we op zoek naar ondernemende professionals, die ons daarbij helpen. Bekijk onze vacatures via werkenbij.zaanstad.nl .   Kijk voor meer informatie over werken bij Zaanstad op:  www.werkenbijzaanstad.nl .

 • Naar het buitenland verhuizen (emigratie)

  Als u langer dan 8 maanden in het buitenland verblijft, dan moet u zich laten uitschrijven (deze periode hoeft niet aaneengesloten te zijn, maar moet binnen een periode van 12 maanden zijn). U geeft door: naar welk land u vertrekt (bij voorkeur) het adres waar u daar bereikbaar bent U moet uw verhuizing melden voordat u vertrekt. Dat kan op zijn vroegst vier weken van tevoren en op zijn laatst op de dag van uw vertrek.

 • Aanwezigheidsvergunning kansspelautomaten

  Voor het plaatsen van een kansspelautomaat hebt u een vergunning nodig. Deze vergunning geldt voor een locatie of vestiging. Voor elke andere locatie of vestiging van de horecaonderneming is een aparte vergunning nodig. Kansspelautomaten mogen uitsluitend worden geplaatst in een speelautomatenhal, een hoogdrempelige horecagelegenheid (cafés en restaurants) of in sommige gevallen in een samengestelde inrichting.

 • Onderwijs

  Goed onderwijs is belangrijk. Aandacht besteden aan kennis zorgt voor een betere toekomst. De overheid en de gemeente spant zich daarvoor in.

 • Oude Haven

  Hier vindt u een overzicht van wegwerkzaamheden, recente (nieuws)berichten over uw wijk en bewonersbrieven.

 • Assendelft-Noord en Assendelft-Zuid

  Hier vindt u een overzicht van wegwerkzaamheden recente (nieuws)berichten over de wijken Assendelft-Noord en Assendelft-Zuid en bewonersbrieven.