Zoekresultaat 11 - 14 van 14 resultaten

 • Naamskeuze na geboorte

  Als uw eerste kind geboren is tussen 1 januari 2016 en 31 december 2023 dan kunt u in heel 2024 nog kiezen voor een dubbele achternaam. Deze achternaam geldt dan ook voor de volgende kinderen van dezelfde ouders. Beide ouders moeten naar het gemeentehuis komen om de achternaam te laten wijzigen.

 • Inreimerswaal, activiteiten en evenementen

  Op inreimerswaal.nl vindt u allerlei informatie op het gebied van sport & bewegen, cultuur, muziek, vrijwilligerswerk & mantelzorg. Ook kunt u gemakkelijk zien welke (openbare) voorzieningen elk dorp rijk is. Neem ook vooral een kijkje op de activiteitenkalender!

 • Meldpunt ongewenst verhuurgedrag

  Huurt u in de particuliere sector een woon- of verblijfsruimte en komt u ongewenst verhuurgedrag tegen? Er is nu een meldpunt bij de gemeente om hiervan melding te maken. Bij een melding kan de gemeente aan de hand van de Wet Goed Verhuurderschap kijken of er maatregelen genomen kunnen worden tegen een verhuurder of verhuurbemiddelaar die ongewenst verhuurgedrag vertoont.

 • Centrum voor Jeugd en Gezin

  Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is de plek waar ouders en/of verzorgers, kinderen, jongeren tot 23 jaar en professionals terecht kunnen met vragen over opvoeden en opgroeien. Ook biedt het CJG ondersteuning als het gaat om (jeugd)hulp of zorg. Het CJG geeft opvoedingstips vanaf de geboorte van een kind tot aan jong volwassenheid. Ook is er informatie te vinden over activiteiten en cursussen in Reimerswaal en omgeving. Opvoeden en opgroeien gaat niet altijd vanzelf, het is normaal om hier vragen over te hebben. Bij het CJG werken deskundige medewerkers die met u meedenken, praktische tips hebben, zoeken naar passende oplossingen en indien nodig doorverwijzen naar een andere organisatie.