Zoekresultaat 11 - 18 van 18 resultaten

 • Geheimhouding persoonsgegevens aanvragen

  In sommige situaties mogen wij uw gegevens doorgeven aan anderen. Wilt u dit niet, dan kunt u online een aanvraag opsturen voor de geheimhouding van uw persoonsgegevens. U kunt alleen geheimhouding aanvragen van uw eigen persoonsgegevens en van uw kinderen onder de 18 jaar. Verhuist u naar een andere gemeente? Dan blijft ook in de nieuwe gemeente de geheimhouding bestaan.

 • Ontheffing verspreiden reclamemateriaal aanvragen

  Als u flyers of folders wil verspreiden op de openbare weg dan heeft u hiervoor een ontheffing nodig. Een ontheffing kunt u online aanvragen. De aanvraag moet u minimaal 3 weken van te voren doen. U betaalt voor de aanvraag van een ontheffing. Dit bedrag is voor elke dag dat u ontheffing vraagt. Wordt de ontheffing niet gegeven? Dan krijgt…

 • Tevredenheid inwoners over de zorg

  De gemeente wil graag dat inwoners tevreden zijn met de hulp die zij krijgen. Als u hulp van de gemeente heeft gekregen, vragen wij u naar uw ervaringen. We zijn benieuwd wat u goed vindt gaan, of wat anders of beter kan. Met uw antwoorden kunnen wij zaken verbeteren.

 • Beleidsplan voor gezondheid en zorg: Samen Wageningen

  Samen Wageningen is een beleidsplan van de gemeente Wageningen voor gezondheid en zorg. Samen Wageningen is geschreven samen met inwoners, professionals en ondernemers.

 • Evenementenvergunning aanvragen of melden

  Organiseert u een evenement? Dan heeft u mogelijk een evenementenvergunning nodig. Soms is alleen een melding voldoende. Een melding is gratis.

 • Kabels en leidingen leggen in openbare grond

  Als u kabels of leidingen in openbare grond wilt leggen, moet u dit melden. Wilt u meer dan 25 meter kabels leggen? Dan heeft u een vergunning nodig. Een aanvraag voor een kabels- en leidingenvergunning en het melden van graafwerkzaamheden regelt u online via het Meldpunt Opbrekingen Openbare Ruimte (MOOR). Vooraf moet u een KLIC-melding doen.

 • Gemeentelijke begraafplaats

  Wageningen heeft een begraafplaats ‘De Leeuwerenk’ waar u uw naaste kunt begraven of de urn kunt bijzetten. Het is hier ook mogelijk om natuurlijk te begraven. Wageningen heeft geen crematorium. Uw begrafenisondernemer regelt de begrafenis of crematie voor u.

 • Vergunning spandoek ophangen aanvragen

  Wilt u een spandoek ophangen in de Hoogstraat, bijvoorbeeld voor een evenement? Dan heeft u hiervoor een vergunning aanvragen. Een spandoekvergunning vraagt u online aan. De aanvraag is gratis. Houd er rekening mee dat het spandoek maximaal 2 weken achter elkaar mag hangen, van maandag tot maandag. U moet de aanvraag maximaal 3 weken van tevoren opsturen naar de gemeente.…