Zoekresultaat 11 - 18 van 18 resultaten

 • Ondersteuning bij werk

  Heeft u extra ondersteuning nodig om uw werk goed te kunnen doen en woont u in gemeente Apeldoorn? Dan is jobcoaching of interne werkbegeleiding misschien iets voor u. Een jobcoach is een erkende deskundige die u helpt bij het behouden van uw baan. De begeleiding op uw werkplek staat centraal. Interne werkbegeleiding wordt gedaan door een collega die getraind is om collega’s extra te ondersteunen.

 • Subsidieregeling kosten peuteropvang

  Met de subsidieregeling kosten peuteropvang wil het college gezinnen tegemoetkomen in de kosten van kinderopvang als ze geen recht hebben op kinderopvangtoeslag van het rijk. Gezinnen komen alleen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag als beide ouders werken. Dit geldt niet voor ieder gezin. Met de Subsidieregeling kosten peuteropvang neemt het college ook voor gezinnen met één werkende ouder de financiële drempel weg om hun kinderen te laten deelnemen aan kinderopvang.

 • Stemmen bij volmacht

  Als u geen mogelijkheid ziet om een stem uit te brengen tijdens de verkiezingen, dan kunt u iemand anders machtigen om dit voor u te doen. Iedereen met kiesrecht kan een stempas laten omzetten in een volmachtbewijs. De persoon die u machtigt, kan de volmachtsstem (maximaal 2 volmachten) alleen tegelijk met zijn/haar eigen stem uitbrengen.

 • Paspoort

  Wie naar het buitenland gaat, moet een geldig reisdocument hebben. Met een paspoort kunt u reizen naar alle landen van de wereld.

 • Kiezerspas

  Een kiezer kan met een kiezerspas in een andere gemeente stemmen dan de gemeente Apeldoorn. Met een kiezerspas voor de Europese verkiezingen kan iemand in alle gemeenten in Nederland stemmen.

 • Klein kansspel organiseren

  Wilt u iets organiseren waarbij er geld of prijzen te winnen zijn? En kan de speler geen invloed uitoefenen of hij iets wint? Dat is een kansspel. Voor een kansspel heeft u een vergunning nodig. Behalve als u speelt met mensen die elkaar kennen. Of als deelname gratis is, maar dan zijn er wel voorwaarden.

 • Vervangende stempas

  Bent u uw stempas kwijt? Of heeft u geen stempas ontvangen? Vraag dan bij de gemeente waar u op de dag van kandidaatstelling ingeschreven stond (23 april 2024) een vervangende stempas aan.

 • Dode dieren

  Een dood dier in open water meldt u bij het Waterschap Vallei en Veluwe. Dode dieren die op het land liggen, meldt u bij de gemeente.