Zoekresultaat 11 - 20 van 26 resultaten

 • WhatsApp-groep voor winkeliers

  Met elkaar zorgen we voor een veilige woon- en leefomgeving. We zien hiervoor burgerinitiatieven om dit te realiseren. Een voorbeeld van een dergelijk burgerinitiatief is het instellen van een WhatsApp-groep voor winkeliers. De gemeente Rijssen-Holten faciliteert hierin. WhatsApp is een berichtensysteem voor smartphones. Hierbij wordt gebruik maakt van een internetverbinding, waardoor er geen kosten per bericht betaald hoeven worden (zoals…

 • Aanvraag ontheffing geluidhinder tijdens werkzaamheden

  Bij (onderhouds)werkzaamheden aan het spoor of bij werkzaamheden aan de openbare weg, zoals frezen en asfalteren, is het soms nodig om deze werkzaamheden buiten de reguliere werktijden uit te voeren. Dit gebeurt bijvoorbeeld ’s avonds of ’s nachts. Wij willen geluidhinder voor omwonenden zoveel mogelijk beperken. Daarom heeft u hiervoor een ontheffing nodig. Aanvragen ontheffing geluidhinder (eHerkenning)

 • Overlast van bomen en struiken

  Heeft u last van bomen en struiken die op gemeentegrond staan? Dan kunt u een melding maken bij de gemeente.

 • Melden bijeenkomst van persoonlijke aard door paracommerciële instellingen

  Als u een bijeenkomst van persoonlijke aard organiseert in een paracommerciële instelling, moet u dit melden bij de gemeente.

 • Gokautomaat plaatsen

  Wilt u een gokautomaat (kansspelautomaat) in uw bedrijf neerzetten? Dan vraagt u hiervoor een vergunning aan.

 • Stichting Weekmarkt Rijssen-Holten

  In de gemeente worden wekelijks 3 warenmarkten gehouden: op maandag en zaterdag in Rijssen en op vrijdag in Holten. De warenmarkten worden georganiseerd onder verantwoordelijkheid van het bestuur van de Stichting Warenmarkt Rijssen-Holten. Het stichtingsbestuur gaat over de toekenning van de standplaatsen. Maandag: Rijssen 1 april - 31 oktober: 08.00-14.00 uur1 november - 31 maart: 08.00-13.00 uur Waar vind ik de…

 • Sportinvesteringen

  Sportverenigingen kunnen een subsidie aanvragen voor een basale sport investering.

 • Foodtruck of kraam plaatsen

  Een winkel mag 3 keer per jaar een foodtruck of kraam voor de winkel plaatsen. U meldt het plaatsen uiterlijk 48 uur van tevoren. Melden foodtruck of kraam (eHerkenning)

 • Financiële regelingen voor monumenten

  Heeft u een monument en wilt u dit gaan restaureren? Misschien kunt u aanspraak maken op subsidie of een lening met een lage rente.

 • Parkeerontheffing blauwe zone

  Wilt u langer parkeren dan toegestaan in de blauwe zones in het centrum of bij winkels? Dan kunt u een parkeerontheffing blauwe zones aanvragen.