Zoekresultaat 11 - 18 van 18 resultaten

 • Levenloos kindje registreren

  Het is voor ouders heel verdrietig als hun kind levenloos ter wereld komt. Wanneer het bestaan van het kind erkend wordt door een officiële registratie in de burgerlijke stand, kan het ouders hopelijk helpen bij de verwerking van hun verdriet. Het is mogelijk om uw levenloos geboren kind in de Basisregistratie Personen (BRP) te laten zetten. Dit gebeurt in de gemeente waar de ouders wonen.  

 • Geheimhouding persoonsgegevens aanvragen

  In sommige situaties mogen wij uw gegevens doorgeven aan anderen. Wilt u dit niet, dan kunt u online een aanvraag opsturen voor de geheimhouding van uw persoonsgegevens. U kunt alleen geheimhouding aanvragen van uw eigen persoonsgegevens en van uw kinderen onder de 18 jaar. Verhuist u naar een andere gemeente? Dan blijft ook in de nieuwe gemeente de geheimhouding bestaan.

 • Ontheffing verspreiden reclamemateriaal aanvragen

  Als u flyers of folders wil verspreiden op de openbare weg dan heeft u hiervoor een ontheffing nodig. Een ontheffing kunt u online aanvragen. De aanvraag moet u minimaal 3 weken van te voren doen. U betaalt voor de aanvraag van een ontheffing. Dit bedrag is voor elke dag dat u ontheffing vraagt. Wordt de ontheffing niet gegeven? Dan krijgt…

 • Tevredenheid inwoners over de zorg

  De gemeente wil graag dat inwoners tevreden zijn met de hulp die zij krijgen. Als u hulp van de gemeente heeft gekregen, vragen wij u naar uw ervaringen. We zijn benieuwd wat u goed vindt gaan, of wat anders of beter kan. Met uw antwoorden kunnen wij zaken verbeteren.

 • Beleidsplan voor gezondheid en zorg: Samen Wageningen

  Samen Wageningen is een beleidsplan van de gemeente Wageningen voor gezondheid en zorg. Samen Wageningen is geschreven samen met inwoners, professionals en ondernemers.

 • Kabels en leidingen leggen in openbare grond

  Als u kabels of leidingen in openbare grond wilt leggen, moet u dit melden. Wilt u meer dan 25 meter kabels leggen? Dan heeft u een vergunning nodig. Een aanvraag voor een kabels- en leidingenvergunning en het melden van graafwerkzaamheden regelt u online via het Meldpunt Opbrekingen Openbare Ruimte (MOOR). Vooraf moet u een KLIC-melding doen.

 • Gemeentelijke begraafplaats

  Wageningen heeft een begraafplaats ‘De Leeuwerenk’ waar u uw naaste kunt begraven of de urn kunt bijzetten. Het is hier ook mogelijk om natuurlijk te begraven. Wageningen heeft geen crematorium. Uw begrafenisondernemer regelt de begrafenis of crematie voor u.

 • Vergunning spandoek ophangen aanvragen

  Wilt u een spandoek ophangen in de Hoogstraat, bijvoorbeeld voor een evenement? Dan heeft u hiervoor een vergunning aanvragen. Een spandoekvergunning vraagt u online aan. De aanvraag is gratis. Houd er rekening mee dat het spandoek maximaal 2 weken achter elkaar mag hangen, van maandag tot maandag. U moet de aanvraag maximaal 3 weken van tevoren opsturen naar de gemeente.…