Zoekresultaat 11 - 20 van 148 resultaten

 • Lening voor aanpassingen in uw woning

  Met een Blijverslening leent u tegen een voordelige rente geld om uw woning aan te passen. Zodat u in de woning kunt blijven wonen als u ouder wordt. Of als iemand uit uw gezin ziek wordt of een handicap heeft. U vraagt deze lening schriftelijk aan.

 • Parkeerkaart gehandicapten

  Kunt u door uw handicap niet ver lopen en bent u voor vervoer afhankelijk van anderen? U kunt dan online een gehandicaptenparkeerkaart (GPK) aanvragen. Hiermee mag u gratis parkeren op een parkeerplaats speciaal voor gehandicapten. U mag met een GPK niet parkeren op laad- en losplekken of een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken. Als u hulp nodig hebt bij het aanvragen, kunt u contact opnemen met het Sociaal Wijkteam in uw buurt.

 • Eigen trouwambtenaar regelen

  U kunt uw huwelijk of geregistreerd partnerschap laten sluiten door een eigen trouwambtenaar. Diegene moet dan voor 1 dag benoemd worden tot trouwambtenaar van de gemeente Zandvoort. Als deze persoon al een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) is, dan vraagt u dit uiterlijk 2 maanden voor de ceremonie aan. Is hij of zij nog geen BABS, dan vraagt u dit uiterlijk 4 maanden voor de ceremonie aan.

 • Identiteitskaart

  Een identiteitskaart vraagt u aan bij de centrale balie. Hiervoor maakt u een afspraak. U betaalt meteen bij het aanvragen. Vraagt u een identiteitskaart aan voor uw kind, dan moet uw kind mee bij het aanvragen en ophalen. De nieuwe identiteitskaart kunt u na 5 werkdagen ophalen. Ook hiervoor maakt u een afspraak. Wilt u zonder afspraak komen? Dat kan alleen op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur en op donderdagavond van 17.00 tot 20.00 uur.

 • Iets anders melden over de openbare ruimte

  U wilt ons iets melden over de openbare ruimte, maar u vindt niet het juiste onderwerp. Laat het ons weten als er iets kapot is, niet werkt of ontbreekt.

 • Hulpmiddelen

  U kunt hulpmiddelen of aanpassingen in uw woning aanvragen als u voor langere tijd minder mobiel bent. Zoals een rolstoel, scootmobiel of traplift. Bel ons om uw situatie te bespreken. Of geef via het terugbelformulier alvast door wat u nodig hebt.

 • Bezwaar tegen parkeerboete

  Als u van ons een parkeerboete krijgt, dan hebt u niet of te weinig parkeergeld betaald. U kunt bezwaar maken als u het niet eens bent met de boete. Omdat parkeergeld eigenlijk parkeerbelasting is en de boete een naheffing, dient u schriftelijk uw bezwaar in bij Gemeentebelastingen Kennemerland Zuid. Doe dit binnen 6 weken nadat u de parkeerboete hebt ontvangen.

 • Meldpunt problemen met verhuurder

  U huurt een particuliere huurwoning of zoekt een woning via een bemiddelingsbureau. Verhuurders en bemiddelingsbureaus moeten zich aan regels houden. Gebeurt dat niet dan kunt u dat bij ons melden. U kunt ook anoniem een melding doen. Huurt u van een woningcorporatie en hebt u klachten? Neem dan contact op met de woningcorporatie.

 • Ontheffing parkeren grote voertuigen

  Als u met een vrachtwagen of touringcar in Zandvoort op de openbare weg wilt parkeren, moet u zich aan de regels houden. Soms hebt u ook een ontheffing nodig. Bijvoorbeeld als u maandag tot en met vrijdag tussen 18.00 en 8.00 uur en in het weekend wilt parkeren. U vraagt de ontheffing 4 weken van tevoren digitaal aan.

 • Vacatures

  Wil je jouw talenten inzetten en iets betekenen voor je omgeving? Bij ons is iedereen welkom. Samen gaan we voor een duurzaam, sociaal en toekomstbestendig Zandvoort en Haarlem. Interesse in een baan bij ons?