Zoekresultaat 11 - 20 van 56 resultaten

 • Archief van deze website

  Ben je op zoek naar een pagina die op de oude website stond, maar die er nu niet meer op staat? Ga dan naar www.sint-michielsgestel.archiefweb.eu en geef in de kalender in de grijze balk de datum aan wanneer je de pagina voor het laatst hebt gezien. Of zoek op zoekwoord in de grijze balk.

 • Veiligheid

  Wij houden samen met diverse organisaties én inwoners jouw buurt veilig en leefbaar. 

 • Rekenkamer

  De Rekenkamer ondersteunt de gemeenteraad bij zijn controlerende taken. Deze onafhankelijke instituut onderzoekt of de gemeente het gemeentelijk beleid goed uitvoert. De Rekenkamer onderzoekt of het effect heeft gehad en of het niet onnodig veel geld heeft gekost.

 • Rijbewijs

  Op deze pagina lees je meer over het rijbewijs.

 • Financiële hulp voor ondernemers

  Ben je ondernemer en heb je (tijdelijke) financiële problemen? En komt jouw onderneming in gevaar? In bepaalde gevallen kunnen wij jou helpen. Bijvoorbeeld via een lening, een starterskrediet of een aanvulling op het inkomen tot het bijstandsniveau. 

 • Paspoort of identiteitskaart

  Heb je een nieuw paspoort of identiteitskaart nodig? Maak dan een afspraak. Je kunt kiezen voor een gewone aanvraag of voor een spoedaanvraag. 

 • Commissie Kunst en Cultuur

  Als Commissie Kunst en Cultuur richten we ons op het maken en ontdekken van kunst en cultuur. Dit doen we voor bewoners van én bezoekers aan de gemeente Sint-Michielsgestel. We delen graag meer informatie over de projecten en kunstwerken die er al zijn en nog gaan komen. Daarnaast lees je meer informatie over het delen van jouw project of activiteit.

 • Subsidie stimulering duurzame energieproductie

  Verduurzamen doen we samen. Hiervoor zijn landelijk gunstige financiële regelingen beschikbaar. Je bedrijfspand energiezuiniger maken met bijvoorbeeld zonnepanelen zorgt voor lagere energiekosten. Kijk voor een energiecheck en financiële regelingen op de website van het landelijke Ondernemersplein van de Kamer van Koophandel.

 • Regenwater voor nu en later

  Bewonersinitiatief Met elkaar voor Mekaar (MevM) wil zoveel mogelijk mensen stimuleren om hun regenpijp af te koppelen van het riool. Dat lijkt simpel, maar technisch is het best ingewikkeld. Daarom hebben MevM en de gemeente eerst een pilot gedaan. Ze hebben een aantal technische aspecten in de praktijk getest. Nu de pilot geslaagd is, kan het initiatief echt van start.

 • Persoonsgegevens aanpassen

  Kloppen jouw gegevens in de Basisregistratie Personen (BRP) niet of zijn ze niet volledig? Wil je jouw persoonsgegevens aanpassen? Dan doe je bij ons een correctieverzoek. Let op, het aanpassen van persoonsgegevens kan alleen in de gemeente waar je bent ingeschreven.