Zoekresultaat 11 - 20 van 75 resultaten

 • Adressen en openingstijden

  Er zijn verschillende gemeentekantoren en servicecentra in de gemeente. Bekijk de adressen en openingstijden. Wilt u langskomen? Maak eerst een afspraak. U kunt altijd zonder afspraak uw nieuwe paspoort of identiteitskaart ophalen. U kunt ook zonder afspraak uw rijbewijs ophalen, alleen niet op donderdagavond.

 • Stemmen

  Op donderdag 6 juni 2024 zijn de verkiezingen voor het Europees Parlement. U kunt dan stemmen op de partij en kandidaat die u in het Europees Parlement wilt. Op deze pagina leest u hoe u kunt stemmen.

 • Klacht over verhuurder

  Verhuurders van woningen moeten zich aan regels houden. Sinds juli 2023 geldt de Wet Goed Verhuurderschap. Heeft u een klacht over uw verhuurder? En komt u er niet uit met de verhuurder? Dan kunt u dit melden bij de gemeente. Dit gaat dan over het gedrag van uw verhuurder. Voor de hoogte van de huurprijs en de servicekosten gaat u naar de huurcommissie.

 • Meehelpen als stembureaulid of stemmen tellen

  Bij de verkiezingen helpen veel mensen mee in de stembureaus. Als u meehelpt zorgt u ervoor dat het stemmen goed verloopt en de stemmen worden geteld. We zoeken mensen die willen helpen bij de verkiezingen voor het Europees Parlement op 6 juni 2024 en het centraal tellen van de stemmen op 7 juni 2024. U krijgt hiervoor een vergoeding.

 • Steiger

  Wilt u een steiger, meerpaal of een aanmeervoorziening plaatsen? Dan heeft u een omgevingsvergunning nodig.

 • Hoofddorp: Graan voor Visch 14000 en 15000

  Binnenkort start aannemer AW Infrabouw B.V. met werkzaamheden in de wijk Graan voor Visch. Zij doen dat in in de delen 14000 en 15000.

 • Information for Ukrainian refugees

  On this page we provide you with all the information you and other Ukrainians may need during your time in our municipality. This includes information about shelter, registration and healthcare.

 • Інформація для українських вимушених переселенців

  На цій сторінці ми надаємо інформацію, яка буде корисною для вас та інших українців для перебування в нашому муніципалітеті. Ця інформація містить відомості щодо проживання, реєстрації та медичної допомоги.

 • Collecteren

  Wilt u geld of spullen verzamelen voor een goed doel? Dat mag alleen onder bepaalde voorwaarden.

 • Erker

  Als u een erker wilt plaatsen heeft u misschien een omgevingsvergunning nodig. Soms kan een erker vergunningsvrij geplaatst worden. U hoeft uw plannen dan alleen te melden bij de gemeente.