Zoekresultaat 21 - 24 van 24 resultaten

 • Verklaring omtrent gedrag (VOG)

  Een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een bewijs van goed gedrag. U heeft bijvoorbeeld een VOG nodig als u gaat werken in de kinderopvang of het onderwijs. Heeft u een ingevuld aanvraagformulier VOG van uw werkgever gekregen? Maak dan een afspraak bij de gemeente.

 • Verhuizen naar of binnen de gemeente

  Als u verhuist binnen of naar Hilversum, geef dit dan door aan de gemeente. Dit kan vanaf 4 weken voor, tot 5 dagen na uw verhuisdatum. Dit kan online met DigiD of persoonlijk op het Stadskantoor. Als u verhuist van Hilversum naar een andere gemeente, meldt u dit bij uw nieuwe gemeente.

 • Partnerschap omzetten in huwelijk

  U kunt uw geregistreerd partnerschap laten omzetten in een huwelijk. Dat kan in elke gemeente, dus niet alleen in de gemeente waar u woont. Als u een geregistreerd partnerschap heeft, kunt u die alleen in Nederland omzetten. U kunt daarna niet in het buitenland trouwen.

 • Briefadres

  U woont voor het grootste deel in Hilversum, maar u heeft (nog) geen vast woonadres. Voor het ontvangen van post kunt u een briefadres gebruiken. U ontvangt dan post van de overheid tijdelijk op het adres van een vriend, kennis of familielid. Soms kunt u gebruikmaken van een tijdelijk briefadres van de gemeente.