Zoekresultaat 21 - 25 van 25 resultaten

 • Bedrijventerreinen in de gemeente

  De gemeente werkt aan een goede balans tussen wonen en werken. Ruim 1.000 bedrijven gingen u voor. Op verschillende plaatsen in de gemeente is ruimte voor meer ondernemerschap. Op deze pagina leest u hier meer over.

 • Geregistreerd partnerschap beëindigen

  Het is niet mogelijk om uw geregistreerd partnerschap zelf bij de gemeente te laten beëindigen. Op deze pagina leest u meer over het beëindigen van een geregistreerd partnerschap.

 • Sport in de gemeente

  Sporten is gezond. En iedereen moet kunnen sporten. Ook mensen met een beperking of chronische aandoening en met een laag inkomen. De gemeente heeft veel sportverenigingen en sportaccommodaties. Vind het aanbod via deze pagina.

 • Verklaring omtrent het gedrag

  Werkgevers en andere organisaties kunnen om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen. Op deze pagina leest u hoe en waar u een VOG aanvraagt.

 • Bewijs van Nederlanderschap

  Er zijn momenten waarop u wilt bewijzen dat u de Nederlandse nationaliteit heeft. Bijvoorbeeld als u naar het buitenland verhuist. Of wanneer u gaat trouwen. U heeft dan een Bewijs van Nederlanderschap nodig. Op deze pagina leest u hoe een bewijs van Nederlanderschap aanvraagt.