Zoekresultaat 21 - 25 van 25 resultaten

 • Klacht melden over gedrag van personeel en bestuurders

  Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent over onze service. Ben je slecht geholpen of beledigd door iemand van het waterschap? Meld dit dan bij ons door een klacht in te dienen. Samen zoeken we naar een oplossing.

 • Beregeningsverzoek

  Wil je een agrarisch perceel in poldergebied beregenen vanuit oppervlaktewater? Dan moet je minstens twee werkdagen van te voren een beregeningsverzoek doen bij het waterschap. Zo kan het waterschap eventuele maatregelen nemen en kun je op tijd beschikken over voldoende water in sloten.

 • Verzoek om handhaving

  Vermoed je dat regels van het waterschap niet worden nageleefd? En wil je dat wij hierop controleren en zo nodig ingrijpen? Bijvoorbeeld omdat je hierdoor zelf schade of last hebt? Dan kun je een verzoek doen tot handhaving.

 • Waterschapsbelasting

  U ontvangt de (waterschaps)belastingaanslag van de Belastingsamenwerking West-Brabant. U kunt daar terecht voor vragen over uw aanslag, het wijzigen van uw gegevens of het regelen van betalingen. Belastingsamenwerking West-Brabant via telefoonnummer 076 529 83 00.

 • Beroep instellen

  Ben je het niet eens met een beslissing van het waterschap om je bezwaar af te wijzen? Of neemt het waterschap je zienswijze niet goed over? Dan kun je tegen dit besluit in beroep gaan door een beroepsschrift in te dienen.