Zoekresultaat 31 - 36 van 36 resultaten

 • Belastingen

  Als inwoner of ondernemer betaalt u gemeentelijke belastingen, zoals onroerendezaakbelasting en afvalstoffenheffing. Wanneer u als toerist in onze gemeente overnacht betaalt u toeristenbelasting. Met ingang van 1 januari 2019 werkt het 'team Belastingen' van de gemeenten Tynaarlo, Assen en Aa en Hunze vanuit Gieten (Aa en Hunze).

 • Adresonderzoek aanvragen

  Staat er iemand ingeschreven op uw adres die er niet woont? Bijvoorbeeld een vroegere bewoner die zich niet heeft uitgeschreven? Dan kunt u de gemeente vragen een adresonderzoek te doen. De gemeente zoekt dan uit wat het juiste adres is van deze persoon.

 • Schade door aardbevingen

  Heeft u schade aan uw woning, en vermoedt u dat dit door een aardbeving is veroorzaakt? Meld het bij het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG)

 • Besluiten gemeenteraad

  De gemeenteraad van Tynaarlo heeft een eigen website, waar u alle informatie over de raadsvergaderingen en de besluiten en stukken kunt vinden. Via deze website kunt u ook live meekijken tijdens een vergadering en oude opnames terugkijken.

 • Vrijstelling geluidvoorschriften

  Wilt u in uw bedrijf een festiviteit (of activiteit) organiseren? Ook dan gelden de reguliere geluidvoorschriften voor uw bedrijf.

 • Incidentele festiviteiten

  Wilt u tijdelijk alcohol verkopen, bijvoorbeeld tijdens een evenement of bijzondere gelegenheid? En u wilt ook muziek ten gehore brengen en/of een tent/overkapping plaatsen, dan heeft u een ontheffing nodig.