Zoekresultaat 31 - 36 van 36 resultaten

 • Verklaring omtrent gedrag

  Een Verklaring omtrent gedrag (VOG) is een bewijs van goed gedrag. De verklaring heeft u soms nodig voor een nieuwe baan, een visum of als u vrijwilligerswerk gaat doen. Uw werkgever kan de verklaring online aanvragen via de Dienst Justis. Dit is sneller en goedkoper.

 • Verklaring huwelijksbevoegdheid

  Gaat u trouwen in het buitenland? Dan heeft u mogelijk een verklaring van huwelijksbevoegdheid nodig. Hierin staat dat u volgens de Nederlandse wet in het buitenland mag trouwen met uw partner. De verklaring is in meerdere talen. Een verklaring vraagt u aan bij het stadskantoor.

 • Uittreksel BRP

  Op een uittreksel BRP (Basisregistratie Personen) staan uw persoonlijke gegevens. Zoals uw naam, adres en woonplaats. Het uittreksel vraagt u aan in de gemeente waar u woont. Inloggen doet u met DigiD. Betalen kan via creditcard of iDEAL.

 • Aangifte huwelijk

  Wilt u trouwen of een partnerschap aangaan? Dan moet u hiervan eerst aangifte doen. Hierbij controleert de gemeente of u voldoet aan de voorwaarden van een huwelijk of partnerschap. De aangifte doet u in de gemeente waar de ceremonie plaatsvindt. In Delft kunt u online aangifte doen. Vul allebei het formulier in.

 • Verhuizing melden

  Gaat u in Delft wonen? Of verhuist u binnen Delft naar een ander adres? Geef uw verhuizing dan door aan de gemeente. Dit kan vanaf 4 weken vóór tot uiterlijk 5 dagen na de verhuisdatum. De gemeente schrijft u in op uw nieuwe adres. Uitschrijven bij uw oude gemeente is niet nodig.

 • Bewijs van in leven zijn

  Het 'bewijs van in leven zijn' is een uittreksel waarin de gemeente verklaart dat iemand in leven is. Een bewijs van in leven zijn vraagt u online aan. Inloggen doet u met uw DigiD. Een gratis bewijs van in leven zijn kunt u niet online aanvragen.