Zoekresultaat 31 - 37 van 37 resultaten

 • Uittreksel Basisregistratie Personen

  Heeft u een bewijs nodig dat u in gemeente Venray woont? Vraag dan een uittreksel uit de basisregistratie personen (BRP) aan. Dit doet u direct online met DigiD. Binnen vijf werkdagen ontvangt u uw uittreksel per post. Als online aanvragen niet lukt, kunt u ook een afspraak maken.

 • Aangifte en registratie stilgeboren kindje

  Als uw kindje stilgeboren is, kunt u aangifte doen bij de gemeente. Er wordt dan een ‘akte van geboorte (levenloos)’ opgemaakt. Het maakt niet uit hoelang de zwangerschap duurde. Ook kunt u uw kindje laten registreren bij uw persoonsgegevens. Neem contact op voor een afspraak.

 • Omzetten partnerschap in huwelijk

  Heeft u een geregistreerd partnerschap en wilt u trouwen met uw geregistreerd partner? U kunt uw geregistreerd partnerschap laten omzetten in een huwelijk. De omzetting geeft u online aan ons door met uw DigiD.

 • Scheiden of partnerschap beëindigen

  Gaat u uw huwelijk ontbinden of een geregistreerd partnerschap beëindigen? De beslissing van de rechtbank of notaris moet worden doorgegeven aan de gemeente waar het huwelijk of partnerschap is gesloten. Dit kan uw advocaat voor u regelen.

 • Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

  Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een bewijs van goed gedrag. Werkgevers of instanties kunnen hierom vragen. U vraagt de VOG aan via de gemeente of bij Dienst Justis.

 • Bewijs van in leven zijn of attestatie de vita

  Vraagt uw pensioenfonds of een andere uitkerende instantie om een bewijs dat u in leven bent? U kunt een bewijs van in leven zijn online aanvragen. Een attestatie de vita voor gebruik in het buitenland moet u persoonlijk aanvragen aan de balie bij uw gemeente. U moet hiervoor een afspraak maken.

 • Verhuizing doorgeven

  Gaat u binnen de gemeente Venray verhuizen? Of verhuist u vanuit een andere Nederlandse gemeente naar Venray? Geef uw verhuizing op tijd door. Uiterlijk vijf dagen na de verhuisdatum of maximaal vier weken ervoor.