Zoekresultaat 41 - 45 van 45 resultaten

 • Havens

  Wilt u één of meerdere nachten overnachten in Assen? Dat kan! Er zijn vier havens waar u met uw boot terecht kunt: Vaart, Industriehaven, Marsdijk en Kloosterveen. In twee havens is het mogelijk om uw boot in de winter te stallen.

 • Trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaan

  Gaat u trouwen of wilt u een geregistreerd partnerschap aangaan? Van harte gefeliciteerd! U moet dit wel bij ons melden. Samen maken we afspraken over het sluiten van het huwelijk of het registreren van het partnerschap. Zoals over de locatie, de datum en het tijdstip. Ook kunt u afspraken maken over hoe de ceremonie eruit ziet. Voor deze melding moet u beide inloggen met uw DigiD.

 • Meldpunt Openbare Ruimte

  Lantaarnpaal defect? Fietswrak? Zwerfvuil? Onkruid? Stoeptegels los? Gevaarlijke verkeerssituatie? Meld het bij de gemeente. U kunt uw melding direct online doorgeven.

 • Incidentele festiviteit organiseren

  U kunt als ondernemer een festiviteit organiseren, zoals een optreden van een band. Dit mag een paar keer per jaar. U mag dan meer geluid maken dan normaal is toegestaan.

 • Gemeente aansprakelijk stellen

  Als u schade heeft geleden door de gemeente, kunt u de gemeente hiervoor aansprakelijk stellen. U dient dan een claim in bij de gemeente.