Zoekresultaat 41 - 49 van 49 resultaten

 • Geregistreerd partnerschap in huwelijk omzetten

  Een geregistreerd partnerschap kunt u bij de gemeente laten omzetten in een huwelijk. Dit kan online. Wilt u dit aan de balie laten doen? Neem dan contact met ons op via 14-0113.

 • Erkennen van een kind

  Als u niet getrouwd bent en u geen geregistreerd partnerschap heeft, dan heeft uw kind bij de geboorte wettelijk gezien alleen een moeder. Als u de wettelijke vader of de duomoeder wilt zijn, moet u het kind erkennen. U hoeft niet de biologische vader te zijn. U regelt erkenning van een kind in het Stadskantoor.

 • Uittreksel persoonsgegevens BRP

  In een uittreksel BRP (Basisregistratie Personen) staan uw persoonsgegevens, zoals uw naam, adres en woonplaats. Het uittreksel vraagt u digitaal met DigiD aan. Wij versturen u het uittreksel per post. Let op dat u inwoner van de gemeente Goes moet zijn.

 • Tweede paspoort

  Reist u veel naar landen die met elkaar in conflict zijn? Of hebt u tijdelijk geen paspoort in verband met een visumaanvraag? Dan kunt u een tweede paspoort aanvragen. Een tweede paspoort vraagt u gedeeltelijk online en gedeeltelijk persoonlijk aan in het Stadskantoor of helemaal persoonlijk in het Stadskantoor. Een week later kunt u uw nieuwe paspoort ophalen. Dit kan zonder afspraak.

 • Paspoort of identiteitskaart verloren

  U hoeft geen aangifte meer te doen bij de politie. Ook niet als uw paspoort of identiteitskaart is gestolen. U moet wel een verklaring van vermissing afleggen bij de gemeente. Dit is nodig om misbruik van uw oude paspoort of identiteitskaart te voorkomen en voor de aanvraag van een nieuw reisdocument. Dit kan digitaal of aan de balie. Voor de verklaring van vermissing aan de balie maakt u een afspraak.

 • Huwelijk of partnerschap melden als één partner in het buitenland woont

  Wilt u in Goes trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaan? En woont 1 partner in het buitenland? Dan moet u dit eerst melden bij de gemeente. Vroeger heette dit 'in ondertrouw gaan'.

 • Geheimhouding persoonsgegevens

  In de Basisregistratie personen (BRP) staan uw persoonsgegevens. Wilt u niet dat de gemeente uw gegevens aan anderen doorgeeft? Dan kunt u de gemeente online vragen om uw persoonlijke gegevens geheim te houden. U kunt de geheimhouding ook online beëindigen.

 • Ik ben iets verloren

  Alle gevonden spullen vindt u online op www.verlorenofgevonden.nl. Hier kunt u terecht als u iets verloren bent. Staat het verloren product niet op deze website? Dan is het helaas nog niet gevonden of aangemeld. Klik op de onderstaande button om direct naar de website www.verlorenofgevonden.nl te gaan.

 • Conceptverzoek omgevingsvergunning

  Let op: In verband met de hoeveelheid aanvragen kan de afhandeling van uw zaak langer duren dan u van ons gewend bent. U heeft een plan om iets te veranderen op uw perceel. Mogelijk wilt u iets gaan (ver)bouwen. U heeft bijvoorbeeld de wens voor een uitrit naar de weg. Of u wilt uw droom waarmaken door het starten van een bedrijf. Voor deze plannen heeft u misschien een omgevingsvergunning nodig. De afdeling Dienstverlening geeft u graag advies over uw plan en bekijkt of het in de regels past. Met het conceptverzoek beoordelen wij of u een omgevingsvergunning nodig heeft en wat de haalbaarheid van uw plan is.