Zoekresultaat 71 - 74 van 74 resultaten

 • Alcoholvergunning

  Als je een horecaonderneming wil beginnen of overnemen en alcoholhoudende dranken wil schenken, heb je een alcoholvergunning nodig op basis van de Alcoholwet. Ook een slijterij heeft deze vergunning nodig. Als er iets verandert binnen je onderneming, zoals het uitbreiden van het terras, een verbouwing/verhuizing of verandering van rechtsvorm, moet je de vergunning laten wijzigen of opnieuw aanvragen.

 • Individuele inkomenstoeslag

  Ben je 21 jaar of ouder, maar heb je nog geen recht op AOW? En leef je al 3 jaar of langer van een laag inkomen? Vraag dan Individuele Inkomenstoeslag aan via het Wegwijs.

 • Bezwaar tegen belastingaanslag

  Ben je het niet eens met de gemeentelijke belastingaanslag of met de hoogte van de WOZ-waarde? Dan is het belangrijk om binnen 6 weken bezwaar te maken. Op het aanslagbiljet staat de uiterste datum. Dit kan digitaal of schriftelijk. Let op: ondanks het bezwaar blijft de betaaldatum van de aanslag geldig.

 • Collegebesluiten 11 juni 2019

  Dinsdag 11 juni 2019 heeft het college vergaderd over een aantal onderwerpen. Er zijn alleen geen openbare besluiten te delen.