Reageren op Wet- en regelgeving

Algemene vragen over het kabinetsbeleid en over landelijke wet- en regelgeving

De publieksvoorlichting voor Overheid.nl en voor het Centraal Meld- en Informatiepunt Identiteitsfraude en -fouten (CMI) is ondergebracht bij Informatie Rijksoverheid. Informatie Rijksoverheid is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur op nummer 1400 (lokaal tarief). Ook kunt u uw vraag per mail sturen via het contactformulier op Rijksoverheid.nl.

Ondernemersvragen

Bent u ondernemer en heeft u vragen over regels, vergunningen en subsidies? Dan vindt u veel informatie op de website Ondernemersplein.nl.

Fouten in Wet- en regelgeving

Heeft u vragen of opmerkingen over het gebruik van het onderdeel Wet- en regelgeving, kijkt u dan eerst bij de Veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, vul dan het reactieformulier in. Gebruik het reactieformulier ook als u denkt dat de informatie in Wet- en regelgeving niet klopt. U krijgt over het algemeen binnen vijf werkdagen een reactie.

Voor het beantwoorden van vragen hanteert Overheid.nl als basis de e-mailgedragslijn voor overheden. In de privacyverklaring leest u hoe Overheid.nl omgaat met uw persoonsgegevens en met cookies.