Resultaten 1 - 10 van 103 resultaten

 • Afval

  Op de website Afval3xBeter en via de Afval3xBeter App vindt u alle informatie over de afvalinzameling, containers, milieustraat en de milieupas.

 • Nee nee sticker/nee ja sticker

  De nee nee sticker en nee ja sticker zijn gratis op te halen bij de receptie in het Stadskantoor of u kunt ze online aanvragen via www.neeneeneeja.nl 

 • Nederlander worden

  U kunt Nederlander worden: als één van uw ouders Nederlander is (van rechtswege); door optie of door naturalisatie. Voor meer informatie over dit onderwerp kijkt u op de website van de rijksoverheid en van IND 

 • Gevelreclame

  Wilt u reclame maken aan uw pand? Bijvoorbeeld met een reclamebord? Dan heeft u een omgevingsvergunning nodig, als het bord groter is dan een halve m². Aanvragen Een omgevingsvergunning vraagt u aan via  http://www.omgevingsloket.nl/. U kiest voor de activiteit bouwen.  

 • Buurtbemiddeling

  Buurtbemiddeling is bedoeld om in een vroeg stadium, en met behulp van een vakkundige bemiddelaar, irritaties en problemen tussen buren bespreekbaar te maken. Buurtbemiddeling is een gezamenlijk project van: gemeente Etten-Leur Wooncorporatie Alwel Surplus Welzijn Politie-eenheid Zeeland-West-Brabant, district de Baronie, team Weerijs. Als u meer informatie wilt over bemiddeling, een vrijblijvend advies wilt of gebruik wilt maken van buurtbemiddeling, dan kunt u contact opnemen met de heer Corné Hoefsmid, telefoonnummer 06-10055712 of 076-5016450 of via Email: bbettenleur@surplus.nl.    

 • Digitale kaart parkeren in Etten-leur

  Als u op de kaart Parkeervergunningzones uw adres invoert, ziet u precies in welk gebied u en uw bezoek mag parkeren.  * Aan de kaart op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

 • Stage

  Wil je stage lopen bij de gemeente Etten-Leur? Klik dan op de rode button Stage en vul het formulier in. Wij kijken naar mogelijkheden voor het begeleiden van stagiaires. Dit zal in een hybride vorm zijn: digitaal en op locatie (met voldoende afstand).

 • Winkeltijdenontheffing

  Wilt u uw winkel buiten de toegestane winkeltijden eenmalig langer open houden? Dan vraagt u hiervoor een ontheffing aan.  Aanvragen U kunt de ontheffing digitaal aanvragen.  Vraag hier uw ontheffing aan Ontheffing aanvragen Kosten Voor het in behandeling nemen van de aanvraag worden kosten in rekening gebracht. Deze kosten zijn € 128,55.     

 • Uitlegvideo's

  Uitlegvideo 1: Hoe begin ik met digitaal parkeren? Hoe vraag ik een digitale parkeervergunning voor bezoekers aan in het E-loket? Hoe activeer ik mijn.2park account? Hoe waardeer ik het parkeertegoed op?  Uitlegvideo 2: Hoe meld ik bezoekers aan en weer af in mijn.2park? Uitlegvideo 3: Hoe voeg ik personen en kentekens toe aan mijn favorieten? Uitlegvideo 4:Hoe machtig ik iemand anders om namens mij bezoek aan te melden?

 • Reclameborden

  Voor het maken van reclame in de vaste reclameborden neemt u contact op met het bedrijf Centercom. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)20 - 6929036, of per email via buitenreclame@centercom.nl. Lees meer op evenementen op lichtkranten en reclameborden/afficheborden.