Resultaten 11 - 20 van 67 resultaten

 • Overloopvergunning

  Als u net buiten een van de betaalde gebieden woont, kunt u een overloopvergunning aanvragen. Met de overloopvergunning mag u op loopafstand van uw woning binnen het betaald gebied parkeren.

 • Flyeren

  Onder flyeren wordt verstaan: overhandigen van folders, affiches, gedrukt materiaal (denk aan kranten en tijdschriften), afbeeldingen, enzovoort.

 • Parkeervergunning bewoners

  Heeft u een parkeervergunning nodig? Dan kunt u deze online aanvragen.

 • Exploitatievergunning

  Een exploitatievergunning is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Een exploitatievergunning moet altijd opnieuw worden aangevraagd bij een overname of bij het starten van een nieuw horecabedrijf.

 • Afschrift of uittreksel Burgerlijke Stand

  Heeft u een afschrift (kopie van de akte) of een uittreksel (samenvatting) Burgerlijke Stand nodig? Dan kunt u die aanvragen bij de gemeente waar de gebeurtenis (geboorte, huwelijk, scheiding, overlijden) heeft plaatsgevonden.

 • Tijdelijk gebruik openbare grond

  Wilt u tijdelijk iets plaatsen op de weg? Bijvoorbeeld een container, mobiel toilet, bouwmaterialen, steiger, hek of schaftkeet. Melden of vergunning Vergunning / melden tijdelijk plaatsen voorwerp(en) (DigiD)  Vergunning / melden tijdelijk plaatsen voorwerp(en) (e-Herkenning) Melden: kleiner dan 6m2, korter dan 31 dagen Vergunning: meer dan 6m2 of langer dan 31 dagen Voor het gebruik van een hoogwerker of ander groot voertuig (langer dan 6 meter, zoals bijvoorbeeld een verhuiswagen) heeft u een ontheffing nodig. U kunt hier een ontheffing aanvragen.

 • Vreemdelingenpaspoort

  Afspraak maken Bent u een niet-Nederlander met een verblijfsvergunning? En kunt u in het land van herkomst geen reisdocument krijgen? Dan kunt u een vreemdelingenpaspoort aanvragen als u: kunt bewijzen dat u van uw eigen land geen paspoort kunt krijgen. Of dat het voor u niet mogelijk is om een reisdocument in een ander land aan te vragen. een geldige verblijfsvergunning heeft. bent ingeschreven bij een gemeente. een duidelijke identiteit en nationaliteit heeft. Heeft u een vluchtelingenstatus? Dan vraagt u een vluchtelingenpaspoort aan.

 • Wijzigen Leidinggevende

  Wilt u een nieuwe leidinggevende toevoegen op uw horecavergunning(en) of slijtersvergunning? U kunt de wijziging in het leidinggevende bestand via deze melding doorgeven, na het doen van deze melding krijgt u van ons een ontvangstbevestiging en kan de aangemelde leidinggevende direct aan de slag. Na toetsing aan de van toepassing zijnde regels uit de Horecaverordening Hilversum 2017, Drank- en Horecawet en de Wet Bibob krijgt u van ons een aangepast aanhangsel van uw vergunning(en) toegestuurd.

 • Openingstijden winkel

  Op zondag en op feestdagen mogen winkels open zijn van 12.00 tot 20.00 uur. Maandag tot en met vrijdag  van 6:00 in de ochtend tot  22.:00 uur in de avond (Winkeltijdenwet) Buiten deze tijden open zijn? Vraag een ontheffing aan.   winkeltijdenverordening 2018

 • Paspoort

  Afspraak maken Iedereen moet persoonlijk aanwezig zijn bij het aanvragen en het ophalen van het paspoort of identiteitskaart. Ook (jonge) kinderen. U maakt hiervoor een afspraak. Na 5 werkdagen kunt u uw nieuwe paspoort ophalen. Uw oude paspoort wordt vernietigd. Let op Wij werken alleen op afspraak. Het kan een paar dagen duren voordat er een afspraakmogelijkheid is. Plan uw afspraak daarom op tijd in. Dit geldt voor het aanvragen en voor het ophalen van het document.