Resultaten 1 - 10 van 74 resultaten

 • Lijkvinding

  Soms kan na een overlijden de dag van overlijden niet worden vastgesteld. Dan is er sprake van lijkvinding. De uitvaartondernemer moet hiervan aangifte doen. Dit kan online. Lijkvinding online doorgeven Na deze aangifte zal ook de officier van justitie aangifte van lijkvinding doen. Dit gebeurt meestal schriftelijk.

 • Kwijtschelding belastingen

  Als u een laag inkomen heeft, dan kunt u kwijtschelding van gemeentelijke belastingen aanvragen. In Losser is het betalen van gemeentelijke belastingen geregeld via GBTwente. Via GBTwente kunt u kwijtschelding aanvragen.

 • Milieuregels

  Als ondernemer moet u voldoen aan milieuregels bij het uitvoeren van sommige werkzaamheden. U moet soms een melding doen of een vergunning aanvragen. Wat moet u weten Ga zelf na of voor uw werkzaamheden milieuregels gelden. Controleer of u een melding moet doen of een vergunning moet aanvragen in het Omgevingsloket. Als u een vergunning nodig heeft of een melding moet doen, regelt u dit via het Omgevingsloket. Meer informatie Informatiepunt Leefomgeving

 • Rioolheffing

  Rioolheffing betaalt u als u (regen)water afvoert via het riool van de gemeente. Rioolheffing betalen In Losser is het betalen van rioolheffing geregeld via GBTwente. Via GBTwente kunt u uw rioolheffing betalen. Maak een afspraak om de rioolheffing contant te betalen. U neemt uw aanslagnummer mee.

 • Onroerendezaakbelasting (OZB)

  Onroerendezaakbelasting (OZB) betaalt u als u eigenaar bent van een woning, een ander gebouw of een stuk grond. Ook als u een gebouw of een stuk grond huurt, betaalt u OZB. OZB betalen In Losser is het betalen van OZB geregeld via GBTwente. Via GBTwente kunt u uw onroerendezaakbelasting betalen. Maak een afspraak om de belasting contant te betalen. U neemt uw aanslagnummer mee. 

 • Afvalstoffenheffing

  De gemeente zamelt afval in en verwerkt dit. Als inwoner betaalt u hieraan mee via de afvalstoffenheffing. Afvalstoffenheffing betalen In Losser is het betalen van afvalstoffenheffing geregeld via GBTwente. Via GBTwente kunt u uw afvalstoffenheffing betalen. Maak een afspraak om de afvalstoffenheffing contant te betalen. U neemt uw aanslagnummer mee.

 • Betalen van gemeentelijke belastingen

  Het betalen van een aanslag gemeentelijke belastingen kan op verschillende manieren. De meeste inwoners en ondernemers kiezen voor een automatische afschrijving. In Losser betaalt u uw aanslag via GBTwente. Gemeentelijke belastingen betalen. Belasting contant betalen Maak een afspraak om de belasting contant te betalen. U neemt uw aanslagnummer mee. 

 • Forensenbelasting

  U betaalt forensenbelasting als u regelmatig in de gemeente verblijft, maar daar niet vast woont. Dit geldt voor eigenaren van een woning, vakantiewoning of stacaravan. En die dit verblijf meer dan 90 dagen per jaar zelf kunnen gebruiken. Forensenbelasting betalen In Losser is het betalen van forensenbelasting geregeld via GBTwente. Via GBTwente kunt u uw forensenbelasting betalen. Maak een afspraak om de belasting contant te betalen. U neemt uw aanslagnummer mee.

 • Toeristenbelasting

  U betaalt toeristenbelasting als mensen u betalen om bij u te mogen overnachten. U heeft bijvoorbeeld een hotel, camping, pension of Bed & Breakfast. Toeristenbelasting betalen In Losser is het betalen van toeristenbelasting geregeld via GBTwente. Via GBTwente kunt u uw toeristenbelasting betalen. Maak een afspraak om de belasting contant te betalen. U neemt uw aanslagnummer mee.

 • WOZ-taxatieverslag bekijken

  De gemeente stelt elk jaar de waarde van uw woning of bedrijfspand vast. Dit kunt u zien in het taxatieverslag. Taxatieverslag inzien of bezwaar maken In Losser is het betalen van onroerendezaakbelasting geregeld via GBTwente. Via GBTwente kunt u uw taxatieverslag inzien, of bezwaar maken. Maak een afspraak om de belasting contant te betalen. U neemt uw aanslagnummer mee.