Resultaten 1 - 10 van 115 resultaten

 • Stroomstoring, gasstoring of waterstoring melden

  Heeft u last van een stroomstoring of gasstoring? Kijk dan op gasenstroomstoringen.nl. Kijk voor storingen en werkzaamheden aan de waterleiding op waterstoring.nl.

 • Energiesubsidie

  Wilt u uw woning of bedrijfspand energiezuinig maken? Of wilt u zonnepanelen plaatsen? Bekijk de mogelijkheden op duurzaambouwloket.nl

 • Klacht over afval indienen

  Heeft u een vraag of klacht over de afvalinzameling? Bel dan met de Zeeuwse Reinigingsdienst via 0115 - 478 100 . Heeft u een vraag of klacht over zwerfvuil? Neem dan contact op met de gemeente Sluis via 14 0117.

 • Dier in nood melden

  Bent u getuige van een dier in nood door een ongeluk, mishandeling of verwaarlozing? Bel dan 144. Gevonden dode kleine dieren (zoals vogels en egels) en huisdieren Bel de gemeente via 14 0117 of meld het online. Online melden Gevonden dood groot wild Bel de politie via (0900) 8844. Vermiste of gevonden huisdieren Geef vermiste of gevonden huisdieren op bij Mijn Dier is Zoek en Amivedi.

 • Precariobelasting

  Precario is de belasting die u betaalt voor het gebruiken van gemeentegrond. U betaalt dit voor voorwerpen die u op, in of boven de openbare grond plaatst. Bijvoorbeeld: Terras Container Uithangbord Luifel Bouwsteiger Regelen Neem contact met ons op.  Geef door: Welke grond u wilt gebruiken. Wat u precies wilt neerzetten of doen. Hoeveel ruimte in m2 u nodig heeft. De datum en het tijdstip. Welke periode u de grond gebruikt. Wat u moet weten Als u gemeentegrond gebruikt, heeft u misschien ook een omgevingsvergunning nodig. Dit kunt u nakijken via het Omgevingsloket online. Tarieven Bekijk de tarieven

 • FinanciĆ«le ondersteuning voor (startende) ondernemers

  Bent u (startende) ondernemer en bent u op zoek naar financiële ondersteuning? Neem dan contact op met het Ondernemersloket om uw vraag te stellen. Dat kan via 14 0117 of ondernemen@gemeentesluis.nl. Besluit bijstandsverlening Zelfstandigen (BbZ) Wilt u een bedrijf starten vanuit een uitkering of dreigende werkloosheid? Dan kunt u mogelijk gebruik maken van het Besluit bijstandsverlening Zelfstandigen (BbZ)

 • Kabels en leidingen aanleggen

  Alleen nuts-en telecombedrijven mogen kabels en leidingen in de grond aanleggen. Daarvoor hebben ze toestemming van de gemeente nodig. Regelen Als nuts- of telecombedrijf regelt u alle meldingen en vergunningen via MOORwerkt.nl. Wat u moet weten De voorwaarden voor de aanleg zijn opgenomen in het handboek kabels en leidingen. Zie ook: Informatie over het Kabels- en Leidingen Informatiecentrum.

 • Gehandicaptenparkeerplaats aanvragen

  Bent u gehandicapt en wilt u uw auto graag dichtbij uw voordeur parkeren? Als u al een gehandicaptenparkeerkaart heeft, dan kunt u een gehandicaptenparkeerplaats aanvragen. Regelen Gehandicaptenparkeerplaats aanvragen. Neem contact met ons op en maak een afspraak. Of vul het aanvraagformulier in en stuur deze naar ons op. Meenemen Uw gehandicaptenparkeerkaart. Voorwaarden Voorwaarden zijn onder meer: U heeft een gehandicaptenparkeerkaart. U kunt niet op eigen terrein parkeren. U moet vaak verder weg parkeren omdat het te druk is. Kosten U hoort vooraf wat het kost. Pas na uw instemming met de kosten gaat de gemeente aan de slag.

 • Adresonderzoek aanvragen

  Staat iemand op uw adres ingeschreven, terwijl die niet bij u woont? Of staat iemand niet ingeschreven, die wel op uw adres woont? Vraag de gemeente dan om een adresonderzoek. Direct regelen Neem contact met ons op voor een afspraak. Wat u moet weten Om een adresonderzoek te starten, heeft u nodig: Uw identiteitsbewijs. Bewijs dat u eigenaar of huurder bent van de woning. Eventueel de gegevens van de betrokken persoon of personen. Kosten Geen.

 • Heeft u een klacht over een weg?

  Bekijk de kaart Dan moet u eerst weten van wie de weg is. Die kan zijn van: Gemeente Sluis Rijkswaterstaat Waterschap Scheldestromen Provincie Zeeland Op de kaart van Rijkswaterstaat kunt u zien van wie de weg is. Is de weg waar de klacht over gaat van de gemeente Sluis, neem dan contact met ons op via 14 0117.