Zoekresultaat

1 - 10 van de 132 Resultaten
Toon producten van Westervoort
 • Paspoort

  Een paspoort vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. U maakt daarvoor eerst online een afspraak. Vraagt u een paspoort aan voor een kind jonger dan 18 jaar? Neem dan een ingevuld toestemmingsformulier mee. Beide ouders moeten een handtekening zetten en bij de aanvraag is een geldige identiteitsbewijs van beide ouders onmisbaar. Het kind moet persoonlijk aanwezig zijn bij de aanvraag en het afhalen.

 • Identiteitskaart

  Een identiteitskaart vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. U maakt daarvoor eerst online een afspraak. Vraagt u een identiteitskaart aan voor een kind jonger dan 12 jaar? Neem dan een ingevuld toestemmingsformulier mee. Beide ouders moeten een handtekening zetten en bij de aanvraag is een geldige identiteitsbewijs van beide ouders onmisbaar. Het kind moet persoonlijk aanwezig zijn bij de aanvraag en het afhalen.

 • Rijbewijs aanvragen

  Een rijbewijs vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. U maakt daarvoor online een afspraak. Ook om uw rijbewijs te vernieuwen (verlengen) of voor een spoedaanvraag maakt u een afspraak.

 • Hondenbelasting

  Heeft u een of meer honden, dan betaalt u hondenbelasting. U krijgt een keer per jaar een aanslag hondenbelasting van de gemeente. Heeft u een nieuwe hond? Of heeft u juist geen hond meer. Vergeet de hond dan niet aan- of af te melden:

 • Aangifte van geboorte

  Binnen 3 werkdagen geeft u de geboorte aan bij de gemeente. U kunt digitaal aangifte doen met uw DigiD.

 • Aangifte van overlijden

  Meestal geeft de begrafenisondernemer bij de gemeente aan dat iemand is overleden. Maar als nabestaande kunt u ook zelf aangifte van overlijden doen. Dat doet u in ons gemeentehuis als die persoon in Westervoort is overleden. Dit moet binnen 6 dagen na het overlijden. Voor de aangifte maakt u online een afspraak:

 • Gezondheidsverklaring

  Wilt u een rijbewijs voor vrachtwagen of bus aanvragen? Heeft u een beperking of bent u 75 jaar of ouder en wilt u uw rijbewijs vernieuwen? In deze gevallen heeft u een verklaring nodig dat u geschikt bent om te rijden.

 • Verhuizing doorgeven

  Geef uw verhuizing uiterlijk 5 dagen na uw verhuisdatum door aan de gemeente. Verhuist u binnen of naar Westervoort? Dan kunt u online met DigiD uw verhuizing doorgeven.

 • Vertrek naar buitenland (emigratie) doorgeven

  Emigreert u naar het buitenland? Of verwacht u minimaal 8 maanden in het buitenland te gaan wonen? Geef uw vertrek uiterlijk 5 dagen vóór uw vertrekdatum door aan de gemeente. Een emigratie geeft u online door met DigiD.

 • Geheimhouding persoonsgegevens

  Wilt u dat de gemeente uw persoonsgegevens niet aan maatschappelijke instellingen doorgeeft? Bijvoorbeeld omdat u in een Blijf-van-mijn-lijfhuis zit? Dan kunt u vragen om geheimhouding.

Verfijn zoekopdracht

Bevoegd gezag

Acties