Zoekresultaat 1 - 10 van 17 resultaten

 • Nieuws - de huidige stand van zaken

  Hieronder vindt u recente nieuwsberichten over de centrumontwikkeling in Zuidlaren. Als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen? Neem dan een abonnement op de nieuwsbrief.

 • Zuidlaardermarkt (Deutsch)

  Jedes Jahr am dritten Dienstag im Oktober findet der Zuidlaardermarkt statt. Dies ist Europas größter Pferdemarkt mit einem großen Kirmes und einem vier Kilometer langen Warenmarkt. Sind Sie ein Pferdeliebhaber oder möchten Sie einfach nur einen schönen Tag verbringen? Dann sollten Sie unbedingt mal vorbeischauen, denn der Zuidlaardermarkt ist ein tolles Erlebnis!

 • Stembureaus

  In de gemeente Tynaarlo zijn er 28 stembureaus. U kunt stemmen in elk stemlokaal binnen de gemeente Tynaarlo.

 • Energie opwekken en besparen op agrarische erven

  Ben je agrarisch ondernemer, overweeg je energie op te wekken met zonnepanelen, windmolens of (mest)vergisting? En wil je hier graag advies over? De Land- en Tuinbouworganisatie (LTO) Noord geeft gratis advies aan agrarische ondernemers. 

 • Rijbewijs

  U kunt op twee manieren een rijbewijs aanvragen. Online via de RDW of persoonlijk in het gemeentehuis. Als u uw rijbewijs digitaal aanvraagt kunt u het na twee werkdagen ophalen op het gemeentehuis. Vraagt u uw rijbewijs aan de balie op het gemeentehuis aan, dan kunt u uw rijbewijs na zes werkdagen ophalen. Rijbewijzen zijn, zonder bijzondere omstandigheden, 10 jaar geldig.

 • Uitslagen verkiezingen

  Op 6 juni heeft Nederland gestemd voor de Europees Parlement Verkiezingen. In de gemeente Tynaarlo heeft 57,5% van de stemgerechtigde personen gestemd tijdens de verkiezing voor het Europees Parlement. Op deze pagina kunt u de uitslagen inzien van de verkiezingen in de gemeente Tynaarlo.

 • De dag van de mantelzorgers

  Jaarlijks is er 'de dag van de mantelzorger'. Dit is een themadag voor jong en oud die in het teken staat van ontspanning en ontmoeting. Om de mensen te verwennen die dag-in-dag-uit belangeloos voor hun medemens zorgen.

 • Evenement organiseren

  Wilt u een evenement organiseren? Zoals een braderie, optocht, feest of een herdenking? En is uw evenement voor publiek toegankelijk? Dan heeft u vaak een vergunning nodig. Daarnaast moet u onderzoeken of uw evenement negatieve effecten kan hebben voor de natuurgebieden binnen de gemeente Tynaarlo. Op deze pagina kunt u lezen hoe u hieraan kunt voldoen.

 • Paspoort, ID-kaart of rijbewijs kwijt of gestolen

  Is uw Nederlandse paspoort of ID-kaart gestolen of verloren? Meld de vermissing dan zo snel mogelijk bij de gemeente waar u ingeschreven staat. Zijn er meerdere reisdocumenten kwijt of gestolen? Geef dan per document een vermissing door. Via DigiD kunt u alleen uw eigen paspoort als vermist opgeven (dit geldt ook voor kinderen). Indien er sprake is van fraude, neem dan telefonisch contact op met burgerzaken. Een digitale aangifte van vermissing of diefstal is dan niet mogelijk.

 • Paspoort

  Een paspoort vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. Na zes werkdagen kunt u uw paspoort ophalen bij de receptie van het gemeentehuis. Een paspoort voor volwassenen is 10 jaar geldig. Een paspoort voor jongeren tot 18 jaar 5 jaar.