Zoekresultaat 1 - 3 van 3 resultaten

  • Paspoort

    Met een paspoort laat u zien wie u bent (identificeren) en reist u naar ieder land ter wereld. Een paspoort is 10 jaar geldig voor personen van 18 jaar en ouder en 5 jaar geldig voor personen jonger dan 18 jaar. Het aanvragen en afhalen van een paspoort doet u zelf, bij de gemeente waar u staat ingeschreven. U betaalt de kosten bij de aanvraag. Het paspoort ligt na 5 werkdagen voor u klaar.

  • Identiteitskaart

    Met een identiteitskaart laat u zien wie u bent (identificeren) en reist u naar bijna alle landen in Europa. Een identiteitskaart is 10 jaar geldig voor personen van 18 jaar en ouder en 5 jaar geldig voor personen jonger dan 18 jaar. Voor het Verenigd Koninkrijk heeft u een geldig paspoort nodig.

  • Trouwlocaties

    Wanneer u in Meppel trouwt of uw partnerschap laat registreren kunt u kiezen voor één van de volgende locaties. Gemeentelijke locaties Stedelijk Museum Meppel aan de Hoofdstraat Stadhuis van Meppel aan de Grote Oever Overige locaties De Havixhorst in De Schiphorst                 Schouwburg Ogterop, Zuideinde Meppel Villa Kalkoven, Steenwijkerstraatweg 98 Meppel Eigen keuze locatie U kunt ook zelf een locatie kiezen om te trouwen of een partnerschap te registreren. Hiermee kunt u uw bijzondere dag een zeer persoonlijk tintje geven. De locatie moet wel aan een aantal voorwaarden en veiligheidseisen voldoen. U vraagt dit schriftelijk aan bij de afdeling Publiekszaken door dit aanvraagformulier (PDF, 122 kB) ingevuld en ondertekend in te leveren minimaal drie maanden voor de ceremoniedatum. Tip Het is niet toegestaan om rijst/confetti e.d. te strooien na de huwelijksplechtigheid! Maak gebruik van een alternatief zoals bellen blazen, vlaggetjes of rozenblaadjes. Meer informatie Trouwambtenaren in de gemeente Meppel Meer informatie over huwelijk Meer informatie over geregistreerd partnerschap Mail naar postbus@meppel.nl of bel Klantcontactcentrum, telefoonnummer 140522