Zoekresultaat 1 - 3 van 3 resultaten

  • Klachten

    Bent u niet tevreden over de dienstverlening van de gemeente? Of de manier waarop een bestuurder of medewerker van de gemeente u heeft behandeld? Dan kunt u bij ons een klacht indienen.

  • Trouwen

    Om uw relatie officieel te maken kunt u trouwen of een geregistreerd partnerschap sluiten. U en uw partner hebben dan rechten en plichten naar elkaar. Trouwen of een geregistreerd partnerschap sluiten doet u bij de gemeente. In Nederland kunnen een man en een vrouw, twee mannen of twee vrouwen met elkaar trouwen of een geregistreerd partnerschap sluiten. Heeft u allebei niet de Nederlandse nationaliteit en woont u allebei in het buitenland, dan kunt u niet trouwen in Nederland. Voordat u kunt trouwen, moet u melding voorgenomen huwelijk doen.

  • Geregistreerd partnerschap

    Om uw relatie officieel te maken kunt u trouwen of een geregistreerd partnerschap sluiten. U en uw partner hebben dan rechten en plichten naar elkaar. Trouwen of een geregistreerd partnerschap sluiten doet u bij ons. In Nederland kunnen een man en een vrouw, twee mannen of twee vrouwen met elkaar trouwen of een geregistreerd partnerschap sluiten. Heeft u allebei niet de Nederlandse nationaliteit? En woont u allebei in het buitenland? Dan kunt u geen geregistreerd partnerschap sluiten in Nederland. Van tevoren meldt u uw voornemen om een geregistreerd partnerschap aan te gaan.