Zoekresultaat 1 - 6 van 6 resultaten

 • Vreemdelingenpaspoort

  Heeft u een geldige verblijfsvergunning, maar (nog) niet de Nederlandse nationaliteit? Dan kunt u misschien een vreemdelingenpaspoort aanvragen.

 • Vluchtelingenpaspoort

  Een vluchtelingenpaspoort is een identiteitsbewijs en reisdocument voor asielzoekers met een verblijfstatus.

 • Geregistreerd partnerschap omzetten in huwelijk, met ceremonie

  Als u een ceremonie wilt om uw geregistreerd partnerschap om te zetten in een huwelijk, maakt u eerst een afspraak om een datum en locatie te reserveren.

 • Zakenpaspoort of tweede paspoort

  Reist u veel voor uw beroep? Dan kunt u een zakenpaspoort aanschaffen. U kunt ook een tweede paspoort aanvragen naast uw 'normale' paspoort.

 • Spoedaanvraag

  Heeft u uw paspoort of identiteitskaart snel nodig? Dan kunt u een spoedaanvraag doen.Zo werkt hetDoet u de spoedaanvraag vóór 14.00 uur in het stadhuis. In principe kunt u het document dan de volgende werkdag vanaf 10.30 uur afhalen.Neem telefonisch contact met ons op, zodat we dit voor u in kunnen plannen.

 • Geregistreerd partnerschap omzetten in huwelijk, zonder ceremonie

  In Zutphen gaat u voor het omzetten van een partnerschap in een huwelijk, zonder ceremonie, samen naar het stadhuis. Hiervoor moet u eerst telefonisch een afspraak maken.Wat neemt u mee naar de afspraakAls u beiden in de gemeente Zutphen wonen:een geldig iden­ti­teits­be­wijs van u al­le­bei. Bij­voor­beeld een pas­poort, ID-kaart of rij­be­wijs.Als u allebei of een van beiden niet in Zutphen ingeschreven staat: