Zoekresultaat 1 - 7 van 7 resultaten

 • Vreemdelingenpaspoort

  Een vreemdelingenpaspoort kunt u aanvragen als u in Gouda woont, niet de Nederlandse nationaliteit hebt en u geen paspoort of identiteitskaart van uw eigen land krijgt.

 • Vluchtelingenpaspoort

  Vluchtelingen die in Nederland wonen en verblijven, kunnen een vluchtelingenpaspoort aanvragen. Voor een vluchtelingenpaspoort moet u door de Verenigde Naties (VN) erkend zijn als vluchteling.

 • Hervestiging vanuit het buitenland

  Komt u vanuit het buitenland opnieuw in Nederland wonen? Dan moet u zich opnieuw in Nederland inschrijven. We noemen dit hervestiging vanuit het buitenland.

 • Ter inzage

  Bent u op zoek naar plannen of stukken die op dit moment ter inzage liggen? Kijk dat op onze overzichtspagina over stukken ter inzage.

 • Aangifte levenloos geboren kind

  Het is voor ouders heel verdrietig als hun kind levenloos ter wereld komt. Wanneer het bestaan van het kind erkend wordt door een officiĆ«le registratie in de burgerlijke stand, kan het ouders hopelijk helpen bij de verwerking van hun verdriet. Als uw kind levenloos geboren is, dan maakt de gemeente een 'akte van geboorte (levenloos)' op. Dit gebeurt in de…

 • Zienswijze

  Sommige besluiten of plannen van de gemeente die nog niet definitief zijn, worden ter inzage gelegd. Dat noemen we een voorgenomen besluit of een ontwerpbesluit. U kunt hier dan uw mening over geven. Dat heet een zienswijze. U kunt alleen een zienswijze doorgeven in de periode die de gemeente heeft bepaald.

 • Woonwagenstandplaats

  De gemeente Gouda verhuurt een aantal woonwagenstandplaatsen verdeelt over 6 locaties. De woonwagens zelf zijn allemaal in het bezit van de bewoners. Wilt u een standplaats? Schrijf u dan via onderstaande knop in voor het Register woonwagenstandplaats. Wij houden u dan op de hoogte wanneer er een standplaats vrij komt.