Zoekresultaat

189 Resultaten
Toon producten van Echt-Susteren
 • Paspoort

  U vraagt een paspoort persoonlijk aan bij de gemeente. U maakt voor het aanvragen een afspraak. Een reisdocument is meestal na vijf werkdagen klaar. U kunt het zonder afspraak komen ophalen.

 • Gezondheidsverklaring (voorheen: eigen verklaring)

  Nodig voor het eerste rijbewijs B en als u een rijbewijs voor bus of vrachtwagen aanvraagt of vernieuwt. Of als u een handicap of beperking hebt of ouder bent dan 75 jaar en uw rijbewijs wilt vernieuwen. Voor het kopen van de Gezondheidsverklaring maakt u een afspraak.

 • Identiteitskaart

  U vraagt een identiteitskaart persoonlijk aan bij de gemeente. U maakt voor het aanvragen een afspraak. Een reisdocument is meestal na vijf werkdagen klaar. U kunt het zonder afspraak komen ophalen.

 • Automatische incasso

  U kunt uw aanslag onroerende-zaakbelasting en reclameheffing via automatische incasso in tien gelijke maandelijkse termijnen betalen. Betaalt u met de acceptgiro die bij de aanslag wordt meegestuurd, dan mag u in maximaal twee termijnen betalen.

 • Tweede paspoort

  Reist u veel, ook naar landen die (met elkaar) in conflict zijn? Of kunt u tijdelijk niet over uw paspoort beschikken in verband met een visumaanvraag? U kunt dan een tweede paspoort aanvragen. U maakt voor de aanvraag van het paspoort een afspraak. Na 5 werkdagen kunt u het zonder afspraak ophalen. U moet wel aantonen dat u het tweede paspoort nodig hebt.

 • Trouwen in Echt-Susteren

  Als u gaat trouwen, maakt u met de gemeente afspraken over het sluiten van uw huwelijk. Bijvoorbeeld over de locatie, de datum en het tijdstip. Ook kunt u afspraken maken over hoe de ceremonie er uit komt te zien.

 • Subsidie voor activiteiten of evenementen

  Bent u een stichting, vereniging of een particulier? En wilt u een activiteit of evenement organiseren op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn of iets voor jongeren? Dan kunt u bij ons subsidie aanvragen. Dit is een bijdrage om deze activiteiten te kunnen doen. De activiteiten moeten ten goede komen aan de inwoners en gemeenschap van Echt-Susteren.

 • Bladkorven

  In de herfst plaatst de gemeente bladkorven voor het verzamelen van bladeren. In alle kernen worden bladkorven geplaatst.

 • Taalachterstand

  Als een kind achterblijft in de taalontwikkeling of te maken heeft met een taalachterstand is er extra taalonderwijs mogelijk

 • Wonen in Echt-Susteren

  Wilt u wonen in Echt-Susteren? Dan kunt u een bestaande woning of nieuwbouwwoning kopen of huren.

Verfijn zoekopdracht

Toon producten van: Echt-Susteren

Geen verfijning beschikbaar.

Acties