Zoekresultaat

90 Resultaten
Toon producten van Halderberge
 • Monumenten

  Bent u eigenaar van een monument? Dan gelden andere eisen bij onderhoud en een verbouwing dan bij een niet-monumentaal pand. Voor veel werkzaamheden is een omgevingsvergunning nodig.

 • Riolering

  De gemeente heeft de wettelijke zorgplicht voor afvalwater, hemelwater en grondwater vanuit de Wet milieubeheer en de Waterwet. In het Verbreed Gemeentelijke Rioleringsplan (vGRP) staat beschreven hoe de gemeente deze zorgplicht invult en bekostigt.

 • Parkeren

  In Halderberge kunt u overal gratis parkeren. Parkeren mag in de parkeervakken of aan de straat.

 • Zuid-West 380 kV hoogspanningsverbinding

  Op dit moment lopen er drie hoogspanningsverbindingen (één 380 kV en twee 150 kV) over het grondgebied van Halderberge. De landelijke netbeheerder TenneT wil een nieuwe (extra) 380 kilovolt (kV) hoogspanningsverbinding in Zuidwest Nederland aanleggen, omdat de capaciteit van de huidige 380 kV niet meer toereikend is. Deze verbinding loopt over het grondgebied van veel gemeenten binnen de provincies Zeeland en Noord-Brabant (vanaf Borssele naar Tilburg). De aanleg gebeurt onder verantwoordelijkheid van het Ministerie van Economische Zaken (EZ) en Infrastructuur en Milieu (I&M) en netbeheerder TenneT.

 • Subsidie energiebesparende maatregelen

  Wat zijn de mogelijkheden voor energiebesparende maatregelen aan uw woning

 • Hoe kom ik verder met een goed idee? Bespreek het met een ambassadeur

  Inwoners nemen steeds vaker de verantwoordelijkheid voor elkaar en voor hun omgeving. Hierdoor ontstaat een nieuwe vorm van samenwerking tussen inwoners en de gemeente. De overheid participeert, doet mee en is partner in initiatieven van inwoners. Een belangrijke vraag hierbij is: op welke wijze kan de overheid het beste aansluiten bij initiatieven uit de samenleving en ideeën van inwoners? Daar zijn de ambassadeurs voor. Heeft u een goed idee maar weet u niet goed hoe u daarmee verder kunt komen? Neem contact op met de ambassadeurs van uw kern. Ze luisteren graag naar u!

 • Evenementenvergunning

  Als u in Halderberge een evenement wilt organiseren zoals een braderie, optocht, feest of een herdenking, dan dient u een evenementenvergunning aan te vragen.

 • Tweede paspoort

  Reist u veel voor zaken of privé? Dan kunt u een tweede paspoort aanvragen. Maakt u hiervoor een afspraak. Een tweede paspoort is 2 jaar geldig. U wordt geadviseerd om niet met twee paspoorten gelijktijdig te reizen.

 • Paspoort

  U vraagt een paspoort persoonlijk aan bij de gemeente. Daarvoor maakt u een afspraak. Na ongeveer een week kunt u uw paspoort persoonlijk afhalen aan onze snelbalie.

 • Aangifte geboorte

  Als een kind is geboren, doet iemand die bij de geboorte aanwezig is geweest aangifte. Dat moet in de gemeente waar het kind is geboren. U maakt hiervoor een afspraak.

Verfijn zoekopdracht

Toon producten van: Halderberge

Geen verfijning beschikbaar.

Acties