Zoekresultaat

131 Resultaten
Toon producten van Horst aan de Maas
 • Leerplicht

  Wanneer uw kind 4 jaar wordt, mag het naar school. Vanaf 5 jaar moet het naar school. Dan begint de leerplicht en moet uw kind ingeschreven staan bij een school. Alle kinderen blijven leerplichtig tot het einde van het schooljaar waarin ze 16 worden. Daarna moeten ze tot hun 18e onderwijs blijven volgen om een goede kans te maken op geschoold werk.

 • Onderscheidingen

  Een buurman die zich zonder eigenbelang inzet voor de maatschappij. Een kind dat een heldendaad heeft verricht. Een organisatie die iets bijzonders heeft gedaan. U kunt ervoor zorgen dat onze burgemeester deze mensen kan onderscheiden met een lintje of met een andere waardering. Daarvoor meldt u deze persoon of organisatie aan.

 • Leerlingenvervoer

  Kan uw kind niet zelfstandig naar school? U kunt dan aangepast vervoer aanvragen, of een bijdrage in de reiskosten.

 • Mantelzorg

  Zorgt u al lang onbetaald voor een langdurige zieke, iemand met een beperking of op hoge leeftijd? Dan kan uw partner, kind, moeder, maar ook kennis of buurman zijn. Dan bent u mantelzorger. U kunt op verschillende manieren ondersteuning krijgen.

 • Afvalkalender

  Wanneer wordt uw afval opgehaald? U ziet het op de afvalkalender. Die kunt u bekijken op de website en in een app. U heeft uw postcode en huisnummer nodig om in te loggen.

 • Gehandicaptenparkeerkaart

  Heeft u een loopbeperking waardoor u niet meer dan 100 meter achter elkaar kunt lopen? Of bent u voor vervoer afhankelijk van anderen door een beperking? Dan komt u misschien in aanmerking voor een gehandicaptenparkeerkaart.

 • Automatische incasso

  Automatische incasso regelen of stopzetten. Ander bankrekeningnummer doorgeven.

 • Afval inleveren of laten ophalen

  Wat levert u waar in? Over grofvuil, bouwafval, asbest, groente- fruit- en tuinafval, oud papier, plastic, metaal, drankpakken, restafval, textiel, schoenen, klein chemisch afval, elektrische apparaten, glas, autobanden

 • Afvalstoffenheffing

  De gemeente zamelt wekelijks uw huisvuil in. Hiervoor betaalt u afvalstoffenheffing. Dit is een verplichte belasting. Ook al maakt u geen gebruik van de gemeentelijke inzameldienst, dan betaalt u toch de heffing.

 • Afvalinzameling in Horst aan de Maas

  De Gemeente Horst aan de Maas streeft naar duurzaamheid (maximale scheiding van herbruikbare stromen), met een hoog serviceniveau voor de inwoner (zoveel mogelijk aan huis ophalen) tegen een acceptabel en stabiel tarief.

Verfijn zoekopdracht

Toon producten van: Horst aan de Maas

Geen verfijning beschikbaar.

Acties