Zoekresultaat

8 Resultaten
Toon producten van Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit
 • Jachtakte

  Als u wilt jagen met een geweer heeft u een geldige jachtakte (jachtvergunning) nodig. U moet hiervoor 18 jaar of ouder zijn.

 • Pootring voor gefokte beschermde vogels

  Wanneer u beschermde vogels fokt, moeten uw vogels een pootring hebben.

 • Valkeniersakte

  Wilt u jagen met een jachtvogel (slechtvalk of havik)? Dan heeft u een valkeniersakte nodig.

 • Registratie en erkenning door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA)

  De Europese hygiƫnewetgeving schrijft voor dat levensmiddelenbedrijven en hun toeleveranciers geregistreerd of erkend moeten zijn. Produceert of verwerkt u levensmiddelen of diervoeders? Slaat u ze op of vervoert en verkoopt u ze?

 • Plantenpaspoort aanvragen voor vervoer binnen de EU

  Gaat u bepaalde planten en plantaardige producten binnen de EU vervoeren? Dan heeft u een plantenpaspoort nodig. Deze planten en plantaardige producten staan vermeld in het register Plantenpaspoortplichtige producten.

 • Onveilige levensmiddelen en diervoeders melden

  Ontdekt u dat u een onveilig levensmiddel heeft verhandeld of geproduceerd? Dan moet u dat melden bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). U meldt ook aan de NVWA aan wie u het product heeft geleverd.

 • Onveilig consumentenproduct melden

  Heeft u ontdekt dat u een onveilig product heeft verkocht? Of klaagt een klant over een onveilig product? Dan moet u dit melden bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). U geeft dit ook door aan uw toeleveranciers.

 • Stamboek voor rasdieren bijhouden

  Een stamboek is een register waarin de afstamming en kenmerken van rasdieren staan. Hebt u een fokkerij? Dan moet u een erkenning aanvragen voor het bijhouden van een stamboek van runderen, buffels, varkens, geiten, schapen of paardachtigen.

Verfijn zoekopdracht

Toon producten van: Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

Geen verfijning beschikbaar.

Acties