Zoekresultaat

81 Resultaten
Toon producten van West Betuwe
 • Aangifte geboorte

  Is uw kind geboren in de gemeente West Betuwe? Doe dan aangifte van de geboorte bij de gemeente West Betuwe. Wij komen bij u thuis om de aangifte op te nemen. We maken de akte op en uw kind komt in de Basisregistratie Personen (BRP). Aangifte kunt u ook op het gemeentehuis doen. Is uw kind in een andere gemeente geboren? Bijvoorbeeld in het ziekenhuis in Tiel? Dan doet u bij de gemeente Tiel aangifte.

 • Erkennen van kind

  Als u niet getrouwd bent en u geen geregistreerd partnerschap heeft, dan heeft uw kind bij de geboorte wettelijk gezien alleen een moeder. Wilt u de wettelijke vader of duomoeder zijn? Dan moet u het kind erkennen. Wat u moet regelen, hangt af van het moment waarop u het kind erkent: vóór de geboorte, bij de aangifte van de geboorte of ná de aangifte van de geboorte.

 • Paspoort

  U vraagt een paspoort aan bij de gemeente. U kunt een paspoort thuis aanvragen of in het gemeentehuis in Geldermalsen. Wilt u het paspoort thuis aanvragen? Maak dan altijd een afspraak. Vraagt u het paspoort aan in het gemeentehuis? Dan raden we u ook aan een afspraak te maken. Zonder afspraak binnenlopen bij de gemeente kan ook. Inwoners met een afspraak gaan wel voor dus de kans bestaat dat u langer moet wachten. Na ongeveer een week is uw paspoort klaar. Wij bezorgen deze dan bij u thuis of op een andere locatie in Nederland. U kunt zelf aangeven waar en wanneer we uw paspoort moeten bezorgen. Of u haalt uw paspoort op in het gemeentehuis.

 • Identiteitskaart

  U vraagt een identiteitskaart aan bij de gemeente. U kunt een identiteitskaart thuis aanvragen of in het gemeentehuis in Geldermalsen. Wilt u de identiteitskaart thuis aanvragen? Maak dan altijd een afspraak. Vraagt u de identiteitskaart aan in het gemeentehuis? Dan raden we u ook aan een afspraak te maken. Zonder afspraak binnenlopen bij de gemeente kan ook. Inwoners met een afspraak gaan wel voor dus de kans bestaat dat u langer moet wachten. Na ongeveer een week is uw identiteitskaart klaar. Wij bezorgen deze dan bij u thuis of op een andere locatie in Nederland. U kunt zelf aangeven waar en wanneer we de kaart moeten bezorgen. Of u haalt de identiteitskaart op in het gemeentehuis.

 • Tweede paspoort

  Reist u veel voor zaken, uw beroep of privé? Ook naar landen die met elkaar in conflict zijn? U kunt dan een tweede paspoort aanvragen. Daarvoor maakt u een afspraak.

 • Grafrechten

  Grafrechten voor algemene en particuliere graven, urnennissen en urnengraven. Hoe verlengt u de grafrechten, of hoe doet u er juist afstand van? En wie wordt bedoeld met de rechthebbende?

 • Klacht indienen

  Lees hier meer over wanneer u een klacht kan indienen, hoe u een klacht kunt indienen en hoe de procedure is.

 • De Plantage

  Lees meer over de bouwkavels op de Plantage in Meteren.

 • Rijbewijs

  U vraagt een rijbewijs aan bij de gemeente. U kunt een rijbewijs thuis aanvragen of in het gemeentehuis in Geldermalsen. Wilt u het rijbewijs thuis aanvragen? Maak dan altijd een afspraak. Vraagt u het rijbewijs aan in het gemeentehuis? Dan raden we u ook aan een afspraak te maken. Zonder afspraak binnenlopen bij de gemeente kan ook. Inwoners met een afspraak gaan wel voor dus de kans bestaat dat u langer moet wachten. Na ongeveer een week is uw rijbewijs klaar. Wij bezorgen deze dan bij u thuis of op een andere locatie in Nederland. U kunt zelf aangeven waar en wanneer we uw rijbewijs moeten bezorgen. Of u haalt uw rijbewijs op in het gemeentehuis.

 • Leerplicht

  Wanneer een kind 4 jaar wordt, mag het naar school. Kinderen van 5 tot 16 jaar zijn leerplichtig. Zij moeten naar school.

Verfijn zoekopdracht

Toon producten van: West Betuwe

Geen verfijning beschikbaar.

Acties