Zoekresultaat

163 Resultaten
Toon producten van Woerden
 • Marktstandplaats

  Elke woensdag van 11.00-17.00 uur is de warenmarkt in Oudewater. De markt is op en rond de Markt in Oudewater. Regel uw aanvraag voor een standplaats.

 • Vergunning brandveilig gebruiken pand

  Gebouwen met een publieke functie hebben vaak een vergunning brandveiligheid nodig. Dit is bedoeld om de kans op brand en ongevallen te verkleinen.

 • Precariobelasting

  Bij het plaatsen van bijvoorbeeld een container op of boven gemeentegrond heeft u een vergunning nodig. U betaalt hiervoor precariobelasting.

 • Subsidie voor gemeentelijk monument

  U kunt subsidie aanvragen voor onderhoud, herstel of verbetering van uw gemeentelijke monument. Er zijn voorwaarden. Vul het formulier in en stuur op naar de gemeente.

 • Vergoeding bij te laat genomen besluit

  U kunt de gemeente in gebreke stellen als er niet op tijd een besluit is genomen op uw aanvraag. Bijvoorbeeld als u een vergunning of uitkering heeft aangevraagd. Of u heeft Wmo-aanvraag gedaan. Stuur een brief of e-mail naar de gemeente waarin u aangeeft om welk besluit het gaat. Zie contact en openingstijden

 • Vergoeding bij te laat genomen besluit

  U kunt de gemeente in gebreke stellen als er niet op tijd een besluit is genomen op uw aanvraag. Bijvoorbeeld als u een vergunning of uitkering heeft aangevraagd. Of u heeft een Wmo-aanvraag gedaan. Stuur een brief of e-mail naar de gemeente waarin u aangeeft om welk besluit het gaat. Zie contact en openingstijden

 • Achternaam kind kiezen

  Bij de geboorte van uw 1e kind kunt u kiezen of uw kind uw eigen achternaam of die van uw partner krijgt. Alle kinderen die u daarna samen krijgt, krijgen automatisch dezelfde achternaam als het 1e kind. U regelt de naamkeuze persoonlijk bij de gemeente. Neem contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 0348.

 • Achternaam kind kiezen

  Bij de geboorte van uw 1e kind kunt u kiezen of uw kind uw achternaam krijgt of die van uw partner. Alle kinderen die u daarna samen krijgt, krijgen automatisch dezelfde achternaam als die van het 1e kind. De achternaam van uw kind kiezen regelt u persoonlijk bij de gemeente. Neem contact op via telefoonnummer 14 0348.

 • Tweede paspoort

  Een tweede paspoort vraagt u persoonlijk aan als u landen bezoekt die met elkaar in conflict zijn. Maak een afspraak. U moet meenemen: 1 recente kleurenpasfoto die voldoet aan pasfoto-eisen uw identiteitsbewijs en paspoort. Ook als ze niet meer geldig zijn toestemmingsformulier als u een tweede paspoort voor uw kind tot 18 jaar aanvraagt

 • Incidentele festiviteit

  Als bedrijf, vereniging of school mag u maximaal 12 keer per jaar een incidentele festiviteit organiseren met overschrijding van de geluidsnormen.

Verfijn zoekopdracht

Toon producten van: Woerden

Geen verfijning beschikbaar.

Acties