Resultaten

1 - 10 van de 109 Resultaten
Toon producten van Bloemendaal
 • Identiteitskaart

  Aanvragen en (na 5 werkdagen) af te halen op afspraak; Persoonlijk aanvragen (ook voor kinderen); betalen bij aanvragen; aanvrager jonger dan 12 jaar, dan is een verklaring van toestemming en het originele identiteitsbewijs van (gezagh)ouder(s) nodig

 • Uittreksel BRP (persoonsgegevens)

  Is een bewijs dat u in de gemeente staat ingeschreven. Alleen aanvragen bij de gemeente waar u staat ingeschreven. 2 manieren aanvragen: online met DigiD of op afspraak bij de gemeente Maakt u een afspraak, neem dan geldig identiteitsbewijs mee.

 • Paspoort

  Aanvragen op afspraak. Na 5 werkdagen afhalen op afspraak. Betalen bij aanvragen. Persoonlijk aanvragen, geldt ook voor kinderen (u dient echt zelf aanwezig te zijn/langs te komen, geldt ook voor kinderen) Al uw identiteitsbewijzen/paspoorten meenemen.

 • Rijbewijs

  Aanvragen en afhalen op afspraak. Na 5 werkdagen af te halen. Persoonlijk aanvragen. Betalen bij aanvragen. Neem geldig identiteitsbewijs mee. Bij verlenging uw oude rijbewijs meenemen. 1 officiële kleurenpasfoto meenemen.

 • Aangifte overlijden

  Aangifte doen in de gemeente waar de persoon is overleden. 2 manieren: online aangifte doen of langskomen bij de gemeente. Komt u langs maak dan eerst een afspraak en neem een geldig identiteitsbewijs mee. Uitvaartondernemer doet meestal de aangifte.

 • Onderscheiding aanvragen

  Voor mensen die zich op een bijzondere wijze inzetten of ingezet hebben voor de samenleving. Onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt tijdens lintjesregen, de dag voor Koningsdag. De burgemeester geeft advies uit. Aanvraag vóór 1 augustus indienen.

 • Mantelzorg, ondersteuning

  Mantelzorgers zorgen langdurig en onbetaald voor chronisch zieke, gehandicapte, hulpbehoevende partner, ouder of kind Soms heeft u als mantelzorger hulp of ondersteuning nodig De gemeente werkt samen met Welzijn Bloemendaal en Tandem Mantelzorg

 • Hulp bij opvoeden en opgroeien

  Voor vragen over opvoeden en opgroeien Neem contact op met Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) via cjgbloemendaal.nl CJG is er voor ouders, kinderen en jongeren tot 18 jaar en professionals

 • Gehandicaptenparkeerplaats

  Aanvragen bij Intergemeentelijke Afdeling Sociale Zaken (IASZ)

 • Gehandicaptenparkeerkaart

  2 soorten: bestuurderskaart en passagierskaart Aanvragen bij Intergemeentelijk Afdeling Sociale Zaken (IASZ)

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties