Resultaten

1 - 10 van de 203 Resultaten
Toon producten van Lingewaard
 • Explosieven

  Wilt u grondwerkzaamheden verrichten, zoals het graven van een vijver of graafwerkzaamheden voor een aanbouw aan uw woning of bedrijf? Als gevolg van de Tweede Wereldoorlog is er in Lingewaard een hoog risico op de aanwezigheid van explosieven in de grond. Daarom is het belangrijk een controleonderzoek te laten uitvoeren.

 • Woonvoorzieningen

  Als u door een ziekte, beperking of ouderdom uw woning niet meer normaal kunt gebruiken, kan de gemeente u helpen. Bijvoorbeeld door de bereikbaarheid, toegang en het gebruik van uw woning te verbeteren. Deze hulp van de gemeente heet een woonvoorziening.

 • Caravan parkeren op de openbare weg

  Wilt u uw caravan, kampeerwagen, camper, magazijnwagen, aanhangwagen of vouwwagen op de openbare weg laten staan? Dit mag maar 3 dagen achter elkaar.

 • Monument, subsidie

  Als eigenaar van een rijksmonument kunt u subsidie aanvragen via Monumenten.nl.

 • Belastingen, kopie aanslag

  U kunt bij de gemeente een kopie krijgen van de aanslag gemeentelijke belastingen, bijvoorbeeld als u de aanslag kwijt bent.

 • Individuele studietoeslag

  Als u studeert en een beperking hebt, kan het lastig zijn om naast uw studie te werken. Met de individuele studietoeslag van de gemeente krijgt u een steuntje in de rug. Zo voorkomt u dat u meer moet lenen.

 • Geluidsapparatuur horecabedrijf

  Omdat het verboden is geluidshinder te veroorzaken voor omwonenden en omgeving dient u een vergunning aan te vragen, wanneer u in een horecabedrijf geluidsapparatuur wilt gebruiken. Aan deze vergunning worden randvoorwaarden gesteld, zodat overlast voor de omgeving en omwonenden wordt voorkomen.

 • Omgevingsvergunning, vooroverleg

  Het aanvragen van een omgevingsvergunning kost tijd en geld. Als u uitgebreide bouw- of verbouwplannen heeft, kunt u eerst een vooroverleg bij de gemeente indienen. Na een vooroverleg weet u welke vergunningen u nodig heeft en of uw aanvraag kans van slagen heeft. Het vooroverleg dient u in via een formulier, het is geen gesprek.

 • Bijstand, vrijwilligerswerk

  Als u een bijstandsuitkering ontvangt en wilt u vrijwilligerswerk doen, dan moet u vooraf toestemming vragen aan de gemeente. Uw vrijwilligerswerk mag een betaalde baan niet in de weg staan.

 • Gemeente aansprakelijk stellen

  Invullen online schadeformulier Voor personen: Online schadeformulier invullen (DigiD) Voor organisaties: Online schadeformulier invullen (eHerkenning) Voeg bewijzen en rekeningen bij het online formulier.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties