Resultaten

1 - 7 van de 7 Resultaten
Toon producten van Lingewaard
 • Extra container voor medisch afval aanvragen

  Heeft u vanwege uw medische toestand extra veel afval en past het niet allemaal in uw restafvalcontainer? Dan kunt u een extra container aanvragen. Deze container mag dan alléén worden gebruikt voor medisch afval zoals incontinentiemateriaal of stomazakjes. 

 • Bezwaarschrift indienen gemeentelijke belastingen of WOZ

  Op het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen staan de gemeentelijke belastingen en de WOZ-waarde. Een bezwaarschrift kan gericht zijn tegen één van de vermelde belastingen of tegen de WOZ-waarde.

 • Automatische incasso: machtigen, wijzigen, intrekken

  De gemeentelijke belastingen kunnen in één keer of in termijnen worden betaald via een automatische incasso.

 • Toeristenbelasting

  U dient toeristenbelasting te betalen wanneer u ergens tegen betaling of een andere vergoeding overnacht, terwijl u niet in de Basisregistratie Personen (BRP) van de betreffende gemeente ingeschreven staat.

 • Plastic, metaal (blik) en drankenkartons

  Plastic verpakkingsmateriaal, metaal verpakkingsmateriaal en drankenkartons noemen wij pmd. Dit afval kunt u in de speciale pmd-zakken doen. Deze zakken kunt u bij alle supermarkten en het gemeentekantoor gratis ophalen.

 • Bureau Zelfstandigen, bijstand voor ondernemers

  Ondersteuning van Bureau Zelfstandigen kan bestaan uit een uitkering voor levensonderhoud, een krediet voor investeringen en/of schulden.Ondersteuning is ook mogelijk bij bedrijfsbeëindiging. Bureau Zelfstandigen begeleidt en adviseert ondernemers bij de start van het bedrijf en op het gebied van budgetbegeleiding. Het doel van deze begeleiding is om tot een levensvatbaar bedrijf te komen.Voor ondernemers van de gemeente Lingewaard verzorgt het Bureau Zelfstandigen van de gemeente Arnhem de ondersteuning.

 • Drank- en horecavergunning

  U mag alcohol verkopen in een slijterij of horecabedrijf, bijvoorbeeld een café of restaurant. U hebt dan wel een drank- en horecavergunning nodig. Ook als u alcohol verkoopt in een sportkantine, verenigingslokaal of bedrijfsrestaurant. Cafetaria’s en levensmiddelenbedrijven (bijvoorbeeld supermarkten) hoeven geen vergunning te hebben om alcohol te verkopen voor gebruik elders dan ter plaatse. U vraagt de vergunning aan bij de gemeente.Wilt u alcohol schenken tijdens een evenement? Dan moet u een ontheffing aanvragen.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties