Resultaten

1 - 10 van de 199 Resultaten
Toon producten van Nederweert
 • Afval, klein chemisch afval

  U kunt als burger klein chemisch afval afgeven bij de milieustraat.Meer informatie milieustraat.

 • Adresonderzoek

  U kunt in de volgende gevallen een adresonderzoek aanvragen bij de gemeente: Iemand staat op uw adres ingeschreven die er niet woont. Iemand heeft een briefadres op uw adres en u kunt die persoon niet meer bereiken. Iemand heeft een briefadres op uw adres en u wilt uw toestemming voor het briefadres intrekken.

 • Monument, subsidie

  Voor onderhoud of restauratie van uw monument kunt u mogelijk een subsidie krijgen. Voor de procedure van subsidieverlening is het van belang onderscheid te maken tussen rijksmonumenten en gemeentelijke monumenten.

 • Baatbelasting

  De gemeente Nederweert heft geen baatbelasting.

 • Achternaam kind kiezen

  Bij uw eerste kind kunt u de achternaam zelf kiezen. U kunt uw kind uw eigen achternaam geven of die van uw partner. Alle volgende kinderen van u en uw partner samen krijgen dan automatisch dezelfde achternaam als uw eerste kind. Voor de geboorte of bij de geboorteaangifte legt u de achternaam vast bij de gemeente.

 • Weegrecht, reductie

  Hoe vraag ik korting aan in verband met medisch afval?  Voor uw medisch afval kunt u korting krijgen op de afvalstoffenheffing. U kunt deze korting aanvragen via BsGW. Aanvragen korting in verband met medisch afval  

 • Individuele studietoeslag

  Als u studeert en een beperking hebt, kan het lastig zijn om naast uw studie te werken. Met de individuele studietoeslag van de gemeente krijgt u een steuntje in de rug. Zo voorkomt u dat u meer moet lenen.

 • Afval, grofvuil

  Grof huisvuil is huishoudelijk afval dat te groot of te zwaar is om in een vuilniszak of container (duobak) te stoppen, bijvoorbeeld meubels of vloerbedekking. U kunt uw grof huisvuil aanbieden bij de gemeentelijke Milieustraat in Weert. 

 • Vreemdelingenpaspoort

  Als u een geldige verblijfsvergunning hebt, maar (nog) niet de Nederlandse nationaliteit, dan kunt u een vreemdelingenpaspoort aanvragen bij de gemeente. Met een vreemdelingenpaspoort kunt u naar alle landen reizen, behalve naar uw land van herkomst. >> Online afspraak maken <<

 • Woonwagen, standplaats

  Als u een woonwagen hebt, mag die niet overal staan. De gemeente heeft speciale standplaatsen voor woonwagens. Vraag de gemeente waar deze standplaatsen zijn en of u er met uw woonwagen mag staan. Als u een standplaats krijgt toegewezen, hebt u een omgevingsvergunning nodig om uw woonwagen daar neer te zetten.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties