Resultaten

1 - 10 van de 115 Resultaten
Toon producten van Noordenveld
 • Ophaaldagen afval

  Uw persoonlijke afvalkalender vindt u op Mijnafvalwijzer.nl. Vul uw postcode en huisnummer in en u ziet op welke dagen uw grijze, groene en papiercontainer worden geleegd en wanneer wij de PMD-afvalzakken ophalen. U kunt uw afvalkalender ook downloaden en printen.

 • Afvalpas aanvragen

  Bij elk woonadres in Noordenveld hoort een afvalpas. Met deze pas levert u afval in bij het brengstation. Bent u uw afvalpas kwijt of is de pas beschadigd, dan kunt u een nieuwe pas kopen. U krijgt de afvalpas binnen 5 werkdagen thuisgestuurd.

 • Grofvuil en tuinafval laten ophalen

  Grofvuil en tuinafval kunt u op dinsdag laten ophalen. Hiervoor maakt u een afspraak. Doe dit uiterlijk een dag van tevoren voor 15.00 uur.

 • Afval scheiden

  Wij zamelen afval gescheiden in om het goed te kunnen recyclen. U heeft verschillende containers voor restafval, groente, fruit- en tuinafval (GFT) en papier. Plastic, blik en drankpakken doet u in de PMD-afvalzakken. Welk afval precies in welke bak of zak moet, ziet u in de afvalwijzer. Log in met uw postcode en huisnummer.

 • Afval niet opgehaald

  Geef aan ons door als uw afval, grofvuil of oud papier niet is opgehaald. Wij zoeken uit wat er aan de hand is en laten u weten of uw afval alsnog wordt opgehaald.

 • Extra container aanvragen

  Heeft u regelmatig meer afval dan u kwijt kunt in uw container, dan vraagt u een extra container aan. U betaalt hiervoor jaarlijks een extra bedrag aan afvalstoffenheffing. Wij bezorgen de container binnen 10 werkdagen bij u thuis.

 • Container kwijt of beschadigd

  Geef aan ons door als uw afvalcontainer is verdwenen of beschadigd. Wij zoeken uit wat er aan de hand is en bezorgen een nieuwe container binnen 5 werkdagen bij u thuis.

 • Afval wegbrengen

  Bijna al uw afval kunt u kwijt bij het brengstation, Overslagweg 3 in Roden. Voor sommige spullen moet u betalen. Dat kan alleen met pin. Neem uw afvalpas en identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) mee.

 • Afhaalpunten PMD-afvalzakken

  Afvalzakken voor plastic, blik en drinkpakken haalt u gratis op. Op verschillende locaties staan tonnen waar u de PMD-zakken uit kunt halen.

 • Uittreksel burgerlijke stand

  Heeft u een bewijs nodig van een geboorte, huwelijk, echtscheiding of overlijden, dan kunt een kopie van de officiƫle akte aanvragen. Dat doet u bij de gemeente waar de gebeurtenis heeft plaatsgevonden. Als u het uittreksel online aanvraagt met DigiD krijgt u het binnen 5 werkdagen thuisgestuurd.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties