Resultaten

1 - 10 van de 70 Resultaten
Toon producten van Oegstgeest
 • Aansprakelijkheid

  Heeft u schade opgelopen? En is dat verwijtbaar aan de gemeente? U kunt de gemeente dan aansprakelijk stellen. Hebt u eigendommen van de gemeente schade toegebracht? Dan kan de gemeente u aansprakelijk stellen. U kunt via ons contactformulier ook de gemeente aanschrijven. U vindt hier ook informatie over hoe u als mantelzorger of vrijwilliger schade kunt claimen.

 • Archieven en verzamelingen inzien

  -

 • Beperking gegevensverstrekking

  De gemeente is in het bezit van uw persoonsgegevens. Het gaat om uw naam, adres, geboorteplaats en geboortedatum. U kunt bij de gemeente verzoeken deze persoonsgegevens geheim te houden. De gemeente blijft wel altijd verplicht deze gegevens door te geven aan bijvoorbeeld de Belastingdienst en de Sociale Verzekeringsbank.

 • Bewijs van in leven zijn (Attestatie de vita)

  Een bewijs van in leven zijn (Attestatie de vita) is een schriftelijke verklaring dat u in leven bent. Pensioenfondsen of andere uitkerende instanties kunnen daar om vragen. Staat u in Oegstgeest ingeschreven? Vraag dit bewijs dan bij ons aan. Let op! Online is het niet mogelijk om gratis een bewijs van in leven zijn (Attestatie de vita)aan te vragen. Dit kan alleen op afspraak aan de balie.

 • Bezwaar en beroep

  Bent u het niet eens met een besluit van de gemeente? U kunt dan bezwaar maken. Heeft u dat gedaan? En bent u het niet eens met de beslissing daarover? Dan kunt u in beroep gaan.

 • Bijstand voor zelfstandigen (Bbz)

  Ontvangt u een bijstand- of WW-uitkering en wilt u een eigen bedrijf beginnen? Of bent u zelfstandige en verkeert u tijdelijk in financiële problemen? Mogelijk komt u in aanmerking voor financiële bijstand op grond van het Bbz (Besluit bijstandsverlening zelfstandigen).

 • Bijstandsuitkering (Participatiewet)

  Wanneer u niet zelf in uw levensonderhoud kunt voorzien omdat u onvoldoende inkomsten en geen eigen vermogen hebt, dan kunt u een beroep doen op de Participatiewet om een bijstandsuitkering aan te vragen.

 • Bijzondere Bijstand (Participatiewet)

  Heeft u bijzondere kosten die u niet kunt betalen? Dan kunt u misschien extra geld krijgen van de gemeente. Dit heet bijzondere bijstand.

 • Bouwtekeningen inzien

  Op het gemeentehuis kunt u bouwtekeningen inzien van bestaande bouwwerken. Maak hiervoor een afspraak via ons contactformulier.

 • Collectevergunning

  Als u voor een goed doel een geldcollecte of inzameling van goederen wilt houden, moet u hiervoor bij de gemeente een vergunning aanvragen.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties