Resultaten

1 - 10 van de 192 Resultaten
Toon producten van Oirschot
 • Uittreksel persoonsgegevens BRP

  In de Basisregistratie Personen (BRP) staan gegevens van iedereen die in Nederland woont of heeft gewoond. U kunt een uittreksel van deze persoonsgegevens aanvragen bij de gemeente waar u staat ingeschreven.

 • Echtscheiding of einde geregistreerd partnerschap

  Als u niet meer samen wilt zijn met uw partner, vraagt u een echtscheiding aan of een beëindiging van uw geregistreerd partnerschap. In beide gevallen regelt u dit via een advocaat.

 • Parkeren in de blauwe zone

  De blauwe zone bij parkeerplaatsen in het centrum van Oirschot is bedoeld om langdurig parkeren tegen te gaan. Als bewoner van het centrum kunt u bij de gemeente een ontheffing van het verbod op langdurig parkeren aanvragen.

 • Uitrit of inrit aanleggen, vergunning

  Een in-of uitrit is een aansluiting vanuit een perceel op de openbare weg. Een vergunning vraag je aan via het Omgevingsloket.

 • Seksbedrijf starten

  Als u een seksbedrijf wilt starten, overlegt u eerst met de gemeente of dit kan en of u een vergunning nodig hebt. Ook wanneer uw seksbedrijf wordt overgenomen of stopt, meldt u dit bij de gemeente. Seksbedrijven zijn bijvoorbeeld: seksbioscopen bordelen escortbedrijven erotische massagesalons

 • Vreemdelingenpaspoort

  Als u een geldige verblijfsvergunning hebt, maar (nog) niet de Nederlandse nationaliteit, dan kunt u een vreemdelingenpaspoort aanvragen bij de gemeente. Met een vreemdelingenpaspoort kunt u naar alle landen reizen, behalve naar uw land van herkomst.

 • Planschade

  Planschade ontstaat als een huis of een stuk grond minder waard wordt door een bestemmingsplan. Bijvoorbeeld als de gemeente vlakbij een woonwijk een snelweg laat aanleggen. U kunt dan een financiële tegemoetkoming aanvragen bij de gemeente.

 • Parkeren voor autobedrijven

  Autobedrijven mogen geen auto’s op of langs de openbare weg parkeren. Hebt u een autobedrijf en wilt u dit toch doen? Dan vraagt u hiervoor een ontheffing aan bij de gemeente.

 • WOZ-waarde

  De gemeente taxeert de waarde van uw woning of (bedrijfs)pand. Op basis van deze waarde wordt niet alleen de verschuldigde onroerende zaakbelasting bepaald.

 • Woning uit de woonruimtevoorraad halen

  Als huiseigenaar kunt u uw woning uit de woonruimtevoorraad laten halen. U hebt dan een onttrekkingsvergunning nodig van de gemeente. U kunt dit bijvoorbeeld doen, omdat: u een woning als kantoor wilt gebruiken; u twee woningen wilt samenvoegen; u een woning wilt slopen; u een woning wilt gebruiken voor kamerverhuur.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties