Resultaten

1 - 10 van de 145 Resultaten
Toon producten van Oldebroek
 • Forensenbelasting

  Als u een tweede woning heeft, is het mogelijk dat u forensenbelasting moet betalen. Zodra u de woning verhuurt aan andere mensen, moet u misschien ook toeristenbelasting betalen.

 • Tijdelijke reclame plaatsen voor een evenement

  U mag een activiteit of evenement aankondigen met driehoeksborden of sandwichborden. Dit zijn borden die vastgemaakt worden aan een aanwezige lantaarnpaal. U meldt dit vooraf bij de gemeente.

 • Ontheffing sluitingstijd horeca

  Wilt u uw horecabedrijf langer open houden dan volgens de Algemene plaatselijke verordening is toegestaan, vraag dan een ontheffing sluitingstijd horeca aan. Ontheffing sluitingstijd horeca aanvragen U kunt ook schriftelijk een ontheffing sluitingstijd horeca aanvragen (pdf, 345kb).

 • Werken onder begeleiding

  Heeft u een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking? Dan kunt u beschut werk aanvragen. U werkt dan onder begeleiding, met aangepaste werkzaamheden of op een aangepaste werkplek.

 • Standplaatsvergunning weekmarkt

  Bent u ondernemer en wilt u een vaste standplaats of dagplaats op de weekmarkt in Wezep of Oldebroek? Dan vraagt u een standplaatsvergunning aan via de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH).

 • Stemmen met uw stempas

  Bij de verkiezingen mag u alleen stemmen met een stempas. U ontvangt uw stempas uiterlijk woensdag 3 maart 2021. Met deze stempas en uw identiteitsbewijs kunt u stemmen bij een van de stembureaus in de gemeente Oldebroek. Met uw stempas kunt u alleen stemmen in de gemeente waar u staat ingeschreven.

 • Klein kansspel organiseren

  Bij een kansspel gokken de deelnemers om te kunnen winnen. Voorbeelden van kleine kansspellen zijn bingo, kienspel, vogelpiekspel en rad van avontuur. Als u een kansspel wilt organiseren, dan moet u dit melden bij de gemeente. U geeft minimaal 2 weken van tevoren de tijd en de datum door. Klein kansspel melden U kunt ook schriftelijk een klein kansspel melden (pdf, 336kb)

 • Venten

  In de gemeente Oldebroek kunt u zonder vergunning huis-aan-huis producten verkopen of diensten aanbieden (venten). Het is verboden om te venten op zondagen en op maandag tot en met zaterdag tussen 20.00 uur en 09.00 uur. Venten is ook verboden als daardoor de openbare orde, de openbare veiligheid of de volksgezondheid in gevaar komt. 

 • Woonwagenstandplaats huren

  In de gemeente kunt u op bepaalde plaatsen in een woonwagen wonen. Het is mogelijk om een woonwagenstandplaats te huren. Op die plek kunt u een eigen woonwagen neerzetten. Voor het neerzetten van een woonwagen heeft u een omgevingsvergunning nodig. Het aantal standplaatsen in beperkt. Houd rekening met een eventuele wachtlijst.

 • Eerste inschrijving in Nederland

  Als u voor het eerst naar Nederland verhuist, moet u zich inschrijven bij de gemeente waarin u gaat wonen. Dit wordt een ‘eerste inschrijving’ genoemd.  Heeft u al eerder in Nederland gewoond, maar bent u voor oktober 1994 naar het buitenland verhuisd? Dan moet u ook een ‘eerste inschrijving’ doen.  Maak uw afspraak Kies voor Vestiging vanuit buitenland.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties