Resultaten

1 - 10 van de 62 Resultaten
Toon producten van Rhenen
 • Ambtelijke organisatie

  Om alle taken te kunnen uitvoeren heeft de gemeente ambtenaren in dienst. De ambtelijke organisatie staat onder leiding van de gemeentesecretaris.

 • College van B&W

  De burgemeester en de vier wethouders van Rhenen vormen samen het College van B en W (of B&W). Het College voert de besluiten van de gemeenteraad uit, als het dagelijks bestuur van de gemeente. Het is verantwoordelijk voor de financiën van de gemeente. Verder voert het wetten en regelingen van het Rijk en de provincie uit (medebewind).

 • Samenwerkingsverbanden

  Samenwerkingsverbanden

 • Afval

  De gemeente haalt GFT-afval en restafval om de week op, PMD twee keer per maand, oud papier en karton één keer per maand en snoeihout acht keer per jaar. U kunt bij het afvalbrengstation Remmerden met een afvalpas zelf grofvuil en allerlei materialen inleveren. 

 • Verkiezingen

  Informatie over alles wat met verkiezingen te maken heeft: wanneer, waar, op wie u kunt stemmen en wat de uitslag is geworden. 

 • Disclaimer

  Dit is de officiële website van de gemeente Rhenen. De gemeente Rhenen is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan, deze zo actueel en juist mogelijk te houden. Ziet u toch een fout, of u bent van mening dat er informatie ontbreekt, dan horen wij dat graag. Wilt u dit aan ons doorgeven via het contactformulier hieronder?

 • Zoeken op de website

  Deze website bestaat uit een nieuwsdeel (bovenaan de homepage) en een informatiedeel met vragen en antwoorden. Zoekt u bepaalde informatie? Zo werkt het: ga naar de zoekbalk op de homepage. Dat is de witte balk waarop staat: Tik uw zoekterm in, bijvoorbeeld afspraak. typ uw zoekwoord in en geef GEEN enter, klik ook NIET op 'zoeken' onder de zoekbalk verschijnen 'suggesties van de redactie'. Hier kunt meteen klikken op de juiste vraag of het antwoord dat u zoekt. geeft u WEL een enter of klikt u op 'zoeken', dan krijgt u alle suggesties te zien PLUS alle zoekresultaten (uit het informatiedeel en uit het nieuwsdeel van de website). Dat is completer, maar geeft ook veel meer hits. Dat kan het zoeken lastiger maken. Tips om verder te zoeken Vindt u niet de gewenste informatie? Misschien helpt een van deze tips: probeer een ander zoekwoord, of een synoniem probeer een algemener woord of deel van een woord zorg ervoor dat de woorden die u intypt goed gespeld zijn Mocht u de zoekbalk om technische redenen niet kunnen gebruiken, dan vragen wij u hieronder op de link 'zoeken zonder geavanceerde technologieën' te klikken, daar vindt u een verwijzing naar een alternatieve zoekmethode.

 • Afspraak maken

  De gemeente werkt vooral op afspraak. Zo voorkomen we dat u lang moet wachten. De snelste en makkelijkste manier is online via de link hieronder. Dan kunt u zelf dag en tijdstip bepalen. Voor het afhalen van reisdocumenten en rijbewijzen hoeft u geen afspraak te maken. Wilt u alstublieft alléén een afspraak maken als het om een dienst gaat die écht nodig is. Dit vragen wij u in verband met de bescherming van zowel onze inwoners als onze medewerkers. Dank voor uw begrip. Heel veel zaken kunt u al via onze website digitaal regelen; dit blijft zo.

 • Contactgegevens van de gemeente

  Hier staat hoe u contact met ons kunt opnemen.

 • Ondernemers

  De gemeente vindt het belangrijk om ondernemers te helpen. We werken graag aan een goed vestigingsklimaat.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties